Međimurje Press
Sport+

Nova sezona Čakovečkog plivačkog kluba kuca na vrata.

Od ponedjeljka, 2. rujna 2024., treninzima se vraćaju sve naše grupe (natjecateljske, rekreativne te mala škola plivanja). Svi članovi vraćaju se u iste grupe i iste termine koji su vrijedili tijekom prošle sezone. Tijekom uvodnih treninga održat će se testiranje sviju članova te nova selekcija po grupama.

Zbog godišnjeg remonta Gradskih bazena Marija Ružić Čakovec koji je na rasporedu od 9. do 19. rujna, slijedit će mala pauza, te s treninzima nastavljamo u tjednu od 23. rujna.

Za one koji tek žele naučiti plivati, poboljšati svoje plivačke vještine, ili jednostavno doživjeti sve prednosti i dobrobiti plivanja, pozivamo ih da se učlane u Čakovečki plivački klub gdje ih s veseljem očekuje stručni tim trenera s dugogodišnjim iskustvom.

Prije dolaska na bazen, sve o ČPK-u možeš saznati ove subote, 31. kolovoza, od 9 do 12 sati na promotivnom štandu u centru grada Čakovca na već tradicionalnoj lokaciji između Zgrade Scheier i Doma sindikata. Ondje te čekaju tvoji budući treneri i prijatelji s kojima ćeš dijeliti lijepe trenutke na čakovečkim bazenima.

Mala škola plivanja 1 i 2 održava se svake srijede tijekom godine. Iznimno tijekom rujna bit će održana samo prve i posljednje srijede, 4. rujna i 25. rujna (zbog godišnjeg remonta bazena).  Mala škola plivanja 1 namijenjena je za djecu od 4 do 6 godina te se treninzi održavaju u terminu od 17:15 do 18:00. Za djecu od 6 do 8 godina održava se Mala škola plivanja 2, u terminu od 18:15 do 19:15.

Osim kupaćih gaćica ili kostima, plivačkih naočala te prema potrebi plivačke kapice, na trening je dovoljno ponijeti osmijeh i vedro raspoloženje! Ako želiš postati dio ČPK obitelji, učini to što prije!

Upisi se vrše 15 minuta prije početka treninga u klupskim prostorijama ČPK-a na Gradskim bazenima Marija Ružić Čakovec.

Sve informacije o upisima možeš saznati putem Facebook ili Instagram stranice, e-mailom: cpkswimming@gmail.com i na broj mobitela: 098 189 7402 (trener Luka Dodlek).

Dođi i ti te zaplivaj s nama kako bismo zadržali već jako dobro poznato ime najboljeg plivačkog kluba u sjeverozapadnoj Hrvatskoj!

ČPK

Vezani članci

Komentirajte

Najnovije vijesti iz Međimurja