Međimurje Press
Sport+

[SPORTSKI CENTAR GRANIČAR] U Kotoribi završena prva skvoš liga, pobjedu odnio Karlo Jadanić

Sportski centar Nogometnog kluba Graničar iz Kotoribe tijekom zimskih mjeseci održao je prvu skvoš ligu! Protekle nedjelje, 25. veljače održana je završnica lige te su poznati i oni najbolji.

 

 

U konkurenciji ukupno 16 igrača, najbolje umijeće igranja skvoša pokazao je Karlo Jadanić, drugo mjesto zauzeo je Ivan Kos, dok je pehar za treće mjesto osvojio Luka Fundak.

– Iza nas je premijerno izdanje naše skvoš lige. Završni dan odigrali smo jednim turnirskim natjecanjem svih sudionika lige. Ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima i navijačima koji su došli podržati igrače u završnom danu. Bilo je puno borbe i sportskog nadmetanja, kao i dobre zabave i smijeha.

Čestitke najboljima i svima na sudjelovanju, a pozivamo i sve zainteresirane koji još uvijek nisu zaigrali skvoš da nam se pridruže u ovom vidu osobne rekreacije – poručuju iz SC-a Graničar.

Podsjetimo, osim skvoša, u centru djeluje i teretana, dvorana za badminton, održavaju se muški i ženski grupni funkcionalni treninzi, a možete zaigrati i cageball (nogomet u kavezu) na jedinom terenu takvog tipa u Međimurju.

Teksat i foto: Dario Hrašćanec, mag. oec.

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja