Međimurje Press
Sport+

Zrinskice krenule s pripremama!

Seniorska ekipa počela je sa pripremama za novu natjecateljsku sezonu koju otvaraju 10. ili 11. rujna domaćom utakmicom protiv ekipe ŽARK Split koja je ove godine ušla u viši rang natjecanja.
Kao što smo već pisali seniorsku će ekipu ove sezone voditi novi/stari trener Goran Mrđen. Izuzetno su ponosni što je ovako iskusno trenersko ime opet u njihovom klubu.
Stručnom stožeru ekipe priključen je i Luka Dodlek, novi trener zadužen za tjelesnu pripremu igračica. Luka je mladi trener željan dokazivanja.
Po završetku prošle sezone klub su napustile Ira Resman, Hannah Vuljak i Ana Ugrin. Pristupila je iz redova Lokomotive Renee Posavec, koja igra na poziciji kružne napadačice.
Za uvodne komentare nove sezone zamolili smo trenera Mrđena i sportsku direktoricu Vrbančić.
𝑮𝒐𝒓𝒂𝒏 𝑴𝒓đ𝒆𝒏 – 𝒕𝒓𝒆𝒏𝒆𝒓
Počeli smo sa pripremama jer do početka nove sezone imamo malo više od mjesec dana. Nismo još uvijek kompletni Anja Balent i Ema Balaško su nam sa reprezentacijom u Makedoniji i priključiti će se kasnije, a u koordinaciji sa upravom kluba radimo na dovođenju još dvije do tri igračice čime bi popunili roster za sljedeću sezonu. Treniramo dva puta dnevno u dvorani Aton u Nedelišću. Kombiniramo dvoranu i teretanu. Uvjeti za rad ovdje zbilja su odlični i mogu samo žaliti da nismo kompletni od početka priprema.
𝙇𝙟𝙪𝙗𝙞𝙘𝙖 𝙑𝙧𝙗𝙖𝙣𝙘̌𝙞𝙘́ – 𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩𝙨𝙠𝙞 𝙙𝙞𝙧𝙚𝙠𝙩𝙤𝙧
Za početak htjela bi istaknuti kako sam ponosna da je Goran ponovno među nama. Do sada je klubu pristupila mlada i talentirana Renee Posavec, a apsolutno smo svjesni da u klub moramo dovesti još poneku iskusnu i kvalitetnu igračicu. Uprava u dogovoru sa trenerom trenutno pregovara sa nekoliko igračica, ali o imenima ne bi govorila dok se sve ne dogovori. Bez obzira na sve navedeno fokus našeg kluba i dalje ostaje na razvoju mladih igračica. Zbog toga smo ove sezone odlučili igrati i drugu ligu sjever kako bi te mlade cure imale što više prilike za dokazivanje.
IZNAD SVIH ZRISNKI!!!
#zrkzrinski
Kristijan Marciuš

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja