Međimurje Press
Policija

U sukobu teže ozlijeđeno dijete i dva muškarca!

U subotu, 17. srpnja 2021. godine oko 21 sat u Paragu, na ulici došlo je tučnjave između više mlađih muškaraca, na način da su se fizički obračunali, a zatim su 20 i 32-godišnjaci s područja općine Nedelišće nepoznatim predmetima izudarali 30-godišnjaka.

Na to su se priključili drugi nepoznati mještani te je došlo do međusobnog kamenovanja kada je zalutali kamen pogodio 12-godišnje dijete.

Dijete i 30-godišnjak su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju te je utvrđeno je da su zadobili teške tjelesne ozljede. Naknadno je utvrđeno da je u sukobu teže ozlijeđen i 37-godišnjak.

Policijski službenici su uhitili 20 i 32-godišnjaka s područja općine Nedelišće.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 32 i 20-godišnjaci počinili kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju na štetu 30-godišnjaka na način da ga je 32-godišnjak više puta udario bokserom dok ga je 20-godišnjak najmanje jednom udario drvenom letvom, dok je 32-godišnjak počinio i kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda na štetu 37-godišnjaka na način da ga je udario drvenom letvom po ruci.

Protiv 32 i 20-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku za mladež te su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Kriminalističko istraživanje vezano za zadobivanje ozljeda djeteta se nastavlja.

Nenad RISEK

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja