Međimurje Press
Policija

Upravljao bez položenog vozačkog ispita neregistriranim i tehnički neispravnim motociklom te završio u zatvoru

Okrivljeni 22-godišnjak uz optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, doveden je na Općinski sud u Čakovcu, gdje mu je nakon saslušanja dežurna sutkinja odredila zadržavanje do 15 dana

Jučer, 20. kolovoza u 7:30 sati u Čakovcu, prilikom nadzora cestovnog prometa u Zrinsko-frankopanskoj ulici, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec zaustavili su 22-godišnjaka koji je bez položenog vozačkog ispita upravljao neregistriranim i tehnički neispravnim motociklom te za vrijeme vožnje na glavi nije nosio zaštitnu kacigu.

Vozač je uhićen i priveden u policijsku postaju te mu je privremeno oduzet motocikl pošto nije posjedovao dokumentaciju o vlasništvu.

Okrivljeni 22-godišnjak, recidivist u počinjenju prekršaja upravljanja vozilima prije stjecanja prava na upravljanje, uz optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, doveden je na Općinski sud u Čakovcu (Prekršajni odjel). Nakon saslušanja dežurna sutkinja prihvatila je prijedlog policije te 22-godišnjaku odredila zadržavanje do 15 dana, nakon čega je predan u Zatvor u Varaždinu.

Radovan Gačal

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja