Međimurje Press
Županija

Otvorenje konferencije o dronovima i protudronskoj opremi!

Od 24. svibnja 2023. do 26. svibnja 2023. godine Međimurska županija bit će domaćin Show CUAV, UAV & ROBOTICS. U tri dana prezentacije i demonstracije (C)UAV tehnologije u Razvojno-edukacijskom centru za metalsku industriju – Metalska jezgra i Zračnoj luci Čakovec, predstavit će se i demonstrirati dronovi i protudronska oprema.

U srijedu, 24. svibnja 2023. godine u 9:00 sati župan Međimurske županije Matija Posavec i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini će sa veleposlanikom Države Izraela Nj. E. Garyem Korenom i veleposlanikom Velike Britanije u Hrvatskoj Nj. E. Simonom Thomasom obići stanicu Hrvatske gorske službe za spašavanje – stanica Čakovec (Ul. bana Josipa Jelačića, Čakovec).

Nakon razgledavanja, u 9:30 sati održat će se svečano otvorenje konferencije u Razvojno-edukacijskom centru za metalsku jezgru – Metalska jezgra, prvoj znanstveno-istraživačkoj ustanovi na području sjeverozapadne Hrvatske koja je u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, na kojoj će nazočiti župan Međimurske županije Matija Posavec, gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, veleposlanik Države Izraela Nj. E. Gary Koren i veleposlanik Velike Britanije u Hrvatskoj Nj. E. Simon Thomas.

Ilustracija: Elbit Systems

(mž)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja