Međimurje Press
Županija

Završna konferencija projekta Rekonstrukcija i revitalizacija fortifikacije Starog grada Čakovec u Muzej nematerijalne baštine

U utorak, 13. srpnja 2021. godine s početkom u 12:00 sati održat će se završna konferencija projekta Rekonstrukcija i revitalizacija fortifikacije Starog grada Čakovec u Muzej nematerijalne baštine. Konferencija će se održati na terasi velikog bastiona u Riznici Međimurja.

Završnoj konferenciji prisustvovat će predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak te ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat, koji će ujedno i obići novoobnovljeni Muzej nematerijalne baštine.

Predsjednik Vlade i ministri sastat će se u 10:30 sati sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem te gradonačelnicima Grada Čakovca, Preloga, Mursko Središće Ljerkom Cividini, Ljubomirom Kolarekom i Draženom Srpakom.

U sklopu programa, u 12:45 sati predsjednik Vlade Andrej Plenković obići će i radove na rekonstrukciji i dogradnji regionalnog centra kompetentnosti u strojarstvu u okviru projekta „Regionalni centar u strojarstvu SJEVER-TŠČ“ (Športska ulica 5, Čakovec).

UO za poslove župana

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja