Međimurje Press
Glazba

Bok Muzičari, Edo je!

Bok Muzičari, Edo je! 

 Protekli tjedan, ukratko… 

Koncertne odluke su sad već neko vrijeme teške odluke. Raditi turneje (koje su većini i primarni izvor financija) ili ipak ne obzirom na nestabilne neprilike? Mjere su obavezne, no dobar dio izvođača ih ne prihvaća iz više razloga. Primjerice, Clapton koji odbija raditi koncerte dok su mjere obavezne jer vjeruje kako to diskriminira publiku, no dobar dio ih pak ne želi raditi jer sumnjaju u mjere kao zdravstveno dovoljne i ne žele riskirati zdravlje, dok s druge strane dio njih radi normalno, (čuj mene “normalno”) prihvaćajući mjere. Dakle, tko želi, a tko ne želi nastupati?
___
Billie fanovi, jel’ vam draža “stara Billie” ili “sretnija Billie”? Recenzija Billie Eilish – Happier Than Ever. (Andrea Basić 4/5).
___
Ljeto je, istina, nije to sad idealno vrijeme “bindžanja”, ali iz nekog razloga je to toliko traženo da opet radimo listu najboljih serija i filmova na Netflixu. Ovaj put je lista složena prema meta ocjeni gdje smo ukrstili IMDb, Rotten Tomatoes i MetaCritic, uzimajući u obzir da su dostupni za domaće tržište (jer kao što znamo, dosta ih jer samo za, npr., američko). #bindž
___
Simpatična priča: jedne ne toliko neobične subote, 17.7., u popodnevnim satima, bake i prolaznici u okolici lokalne crkve Sv. Martina u nizozemskog gradiću Weertu nedaleko od Eindhovena prisustvovali su neobičnoj prilici – iz najdraže im se crkve mogla čuti kakofonija kultne – Motorhead “Ace of Spades”. VIDEO.
___

Svaki tjedan proberemo najbolje od singlovaŠest najboljih ubacimo Ispod pulta. Ovaj tjedan su to Banana Zvuk s Alejuandrom Buendijom, tu je MOKOSH kao novi projekt iz Lado Electro tima, metalci Mind Zoo s njihovim Grijehom, Edi Maružin i njegov East Trance Blues koji kažu “A u p.m.”, nov retro wave projekt Baby Babilon i pocket palma remiks z++ lanjskog hita Ljeto je Gotovo! Preslušaj i odaberi favorita!
Kviz tjedna: Koliko poznaješ spotove sedamdesetih?

 aktualno u fanclubu: 

Erwin Wurm The Show, 3.7. – 25.8.2021, Lauba, Zagreb,
40% popust na redovne ulaznice (30 kodova). 
Kupi preko Entrio promokoda!

Still Corners, 21.10.2021., Boogaloo, Zagreb
20% popusta za 30 najbržih preko promokoda “muzikafanclub”!
Unesi preko Eventima!

Više o muzika.hr fanclubu. (Ukoliko je unešeni kod odbijen, znači da je kontingent promokodova iskorišten)

Don’t be so sad, it’s a waste of time. 
Korisnici koji ne otvore newsletter u tri mjeseca će se automatski brisati s mailing liste, no, bez brige, ostaju u fanclubu. Newsletter se šalje na 2000 adresa.
 Mail ti piše 
Edo Plovanić
@edoplovanic

 Voli te Muzika 
ostani na vezi @muzikahr

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja