Međimurje Press
Glazba

Bok Muzičari, Edo je!

Na nastupu američkog “it” rappera Travisa Scotta poginulo osmero ljudi i velik je broj ozljeđenih. U vrijeme dok se to događalo, nastup je trajao i dalje. I sama ta činjenica osim što je tragična je i razjarila ljude obzirom da bi se očekivalo da se zaustavi koncert. Bijes je ogroman, no, da li je Travis uopće bio svjestan što se događa je vrlo upitno. Vjerojatnije je da nije bio svjestan, no logična je reakcija, ipak pričamo o ljudskoj tragediji i mladim ljudima. Priča je posvuda po internetu, ali jedan kraći dio je tu.

Još jedan rado viđen gost, tantrički Sting, vraća se u Hrvatsku, ovaj put u Zagreb, i to velikim koncertom u Areni Zagreb, 21. ožujka 2022. kad će izvest koncert u sklopu aktualne turneje “My Songs”. Najveća je najava to protekli tjedan, a ulaznice su već i u prodaji.

Daleko “manja”, ali za vrsne poznavatelje gitarske muzike – “boginja gitare” Kaki King nastupa sljedeći tjedan u Kući umjetnosti Arsen. Kako do ulaznica?

Pop punk princeza Avril Lavigne se vratila i udružila s Blink 182 Travisom Barkerom i poručuje “Bite me!” – pa ako netko želi gricnut, ovdje je spot.

Topla priča. Osnovana je prva diskografska kuća za mlade kod nas. Mlade u smislu – osnovna škola, srednja škola – toliko mlade. Klince, rekli bi neki. Više o tome.

Nove singlove Ispod pulta ovaj tjedan imaju suradnja mladih muzičara Marko Mandić i Meta, novi Porto Morto, suradnja Meritas i Boris Štok, riječki alternativci One Possible Option, festivalski dragulj ROLO i sjajni Toni Starešinić. Preslušaj novitete i odaberi favorita!

Aktualni singl tjedna ima talentirani pop kantautor Filip Rudan – “He’s Not The One”.

Kviz: Znaš li prava imena domaćih muzičara? v2

aktualno u fanclubu: 

November fest: TBF, Elemental, Neno Belan, Silente, 18-19.2. 2022., Dom sportova, Zagreb  (NOVI DATUM!)
15% popusta za 30 najbržih preko promokoda “muzikafanclub”!
– kupi preko Eventima!

Still Corners, 18.4.2022., Boogaloo, Zagreb (NOVI DATUM!)
20% popusta za 30 najbržih preko promokoda “muzikafanclub”!
– kupi preko Eventima!

(Ukoliko je unešeni kod odbijen, znači da je kontingent promokodova iskorišten)

If it works, it ain’t stupid.

Foto: William Marriott

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja