Međimurje Press
Glazba

Bok Muzičari, Edo je!

HRT-ovo dijete Dora objavilo je finaliste koji se natječu za Eurosong 2023. Zabavno je vidjeti među njima Let 3 koji bi dobro sjeli Eurosongu, a iako nije za svačiji ukus, Eurosong, odnosno Dora, svakako se dokazala kao potentna platforma za proboj mladima. A izbor? Digao je prašine kao i svake godine.

Nakon što ih je za Index kao analitičar estradni piarovac Vedran Strukar nazvao scenski nebitnim anonimusima i redom ih prozvao, i to prije no što su te pjesme uopće objavljene. Naime, jednaku prozivku bi imali i Maneskin i Konstrakta, obzirom da su po istim kriterijima također bili scenski anonimusi. Bilo kako bilo, pričekat ćemo objave i nadati se da će ovo biti zabavna godina. Popis.

Ali ajmo ipak manje estradnim vodama. Rado viđeno lice, Bruce Dickinson, opet dolazi kod nas što smo već bili objavili, no sada se znaju i datumi i u okolici. Dickinson dolazi u Zagreb, Sarajevo i Ljubljanu. Jasno, ovo se odnosi na nastup s Deep Purple repertoarom. Najava.

Celine Dion je otkazala, odnosno, odgodila zagrebački nastup koji je trebao biti u ožujku. Odgođen je za ožujak 2024. Celine je objasnila razlog u dirljivom videu. Naime, dijagnosticiran joj je sindrom ukočene osobe (SPS), rijedak neurološki poremećaj. Više.

Peppersi su najavili novu svjetsku turneju, ni ovaj put ne dolaze kod nas, no dolaze u blizinu. Milano i Beč najbliže.

Tri smo koncerta pokrili ovaj vikend. U petak Daleku obalu koja dobro izgleda i bez Bana (report), trap mamu Senidu koja je u sat vremena pomela Boogaloo (report) i Vojka V koji je uz dvojnika promovirao Dvojka, svoj drugi album (report).

Dok se završavaju godišnje liste albuma, četiri su domaća albuma last minute recenzirana. Paul the Walrus, St!lness, Kanda, Kodža i Nebojša te Sjeverozapad. Recenzije.

Ispod pulta. Šest je novih najzanimljivijih singlova proteklog tjedna odabran još u ponedjeljak, a do sutra u podne se može odabrati favorit. Ovaj put tu su Buč Kesidi, laurakojapjeva, pop punkeri LUZERi, treper Sjena, Biba i trap suradnja 30Zona x KUKU$. Preslušaj i odaberi favorita!

Singl tjedna Ispod pulta Reper Sivilo s ‘explainer’ singlom “Punchline King”. Pogledaj spot!

 fanclub za partnerske evente: 

Paraf + Grč + Eksodus, 17.12.2022., Boogaloo, Zagreb
20 ulaznica sa 30% popusta

World of Robots, 15.9. – 30.12.2022, Galerija Klovićevi dvori, Zagreb
20 obiteljskih ulaznica (10 preko tjedna, 10 preko vikenda) uz 20% popusta

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”.
Limitirano je i neće biti dodatnih promokodova po koncertu.

Oni koji kritiziraju druge, često otkrivaju ono što njima samima nedostaje. – Shannon L. Alder

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja