Međimurje Press
Glazba

Publika će putem glasačkih listića odlučiti o ovogodišnjem pobjedniku!

Teško je nabrojati sve „domaće snage“ koje su marljivo pripremale jubilarni 20. MEF da bi dobio sadržajni okvir koji ćemo gledati u petak. Ono što čini mali podvig je svakako termin održavanja festivala koji je svoje 19-to izdanje doživio nešto prije šest mjeseci. Nije poznato u Hrvatskoj kome je to još uspjelo, ali kako su Međimurci u mnogim stvarima prvi, tako je i Organizacijski odbor MEF-a učinio gotovo nemoguće.

Glasovi publike

Da bi sve bilo drugačije ovoga puta, odlučeno je da se dodijeli jedan Grand Prix  i to glasovima publike koja će se naći u atriju Starog grada. Hostese festivala tijekom atraktivnog show programa prikupiti će glasačke listiće koji će biti podijeljeni na ulazu u atrij. Naravno, organizatori su se pobrinuli da svi izvođači budu nagrađeni prigodnim poklonima upravo za dvadesetogodišnjicu.

Uvod i show program

Specifičan uvod u sam festival velika je priča o Međimurju u kojoj sudjeluje nekoliko autora no neka iznenađenje bude potpuno.

Tijekom show programa izmjenjivati će se MARIJA VIDOVIĆ, STRIDONE, PLESNI STUDIO „KORAK“, SHASHA CUI…

Nagrada igra za gledatelje

Izdavač ovogodišnjeg kompilacijskog CD-a kuća MENART-ARIJA, omogućiti će za 10 gledatelja da svojim kuća ponesu najnoviji ovogodišnji nosač zvuka, o kojem stručnjaci kažu da se isplati imati u kolekciji. Neke od pjesama već dominiraju na radio postajama.

Najava u Dobro jutro Hrvatska

U srijedu 25.svibnja, u jutarnjoj emisiji HRT-a „Dobro jutro Hrvatska“ najaviti će se festivalski događaj u Čakovcu uz gostovanje prvih ljudi festivala, ali i sudionika festivala.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja