Međimurje Press
Glazba

Rasprodane Arene. Prvo Sting, a onda i Massimo!

Ok, ovaj tjedan se toga nakupilo pa ćemo skratiti uvod i odmah na posao.

Dok su se spajali vikendi, u ponedjeljak je Sting doveo svoj karavan do Arene Zagreb kojoj je poklonio svoje hitove na turneji “My Songs” koja upravo to i radi. Izvještaj.

Sinoć je to napravio i Massimo koji je nastupom na istoj, onoj najvećoj, pozornici s malim krugom prijatelja isto napravio i time okrunio svoju karijeru. Foto priča.

Večeras se zatvara ovogodišnji November Fest. Fest koji se brine o našim mudima. Otvorenje uz Detour i Pavel složili smo ovdje, sinoć je večer pripala old school rapu, Edo Maajka i Saša iz TBF-a, a večeras ga Psihići i Ćeremaš zatvaraju. S Gopcem sam razmjenio whatsapp poruke. Interview.

Priče tjedna su ipak bile Adele koja kaže kako ona nije ‘adel’ već ‘adeil’. Nauči pravilno izgovarati njeno ime. trebat će nam još dugo.

Tibor iz Silentea je najavio samostalni album objavivši singl “Požalit se nekom“. Požalit se možete i na našem fejsu koji je izgorio na ovom postu.

Taylor Swift je s albumom “Midnights” pomela sve moguće rekorde slušanosti, a jednim je skinula krunu i The Beatlesima i Drakeu. Ovim.

Najave kao najdraži sadržaj.

Henry Rollins dolazi. Ne kao Black Flag ili Rollins Band. Henry već godinama drži predavanja/stand up koje dovodi u Zagreb. Dolazi početkom 2023.

Darko Rundek se vraća u maleni KSET. Najavio je pet, a onda dodao i šesti koncert u tom maleckom, ali i omiljenom koncertnom prostoru u Zagrebu. Šest koncerata.

Dvije najave idu u smjeru radio hitova. Jedan je grupa Flyer koja 11.11. nastupa u Tvornici gdje predstavlja 25 godina svojih radio hitova. A drugi je Valentino koji u prosincu dolazi u Tvornicu. Bend Valentino svi znamo po “Oka tvoja dva” hitu s kraja osamdesetih koji je bio radio himna. Gdje je nestao Zijo Valentino, i kako je nastala ta pjesma, otkriva u intervjuu.

Ispod pulta. Šest novih najzanimljivijih singlova proteklog tjedna odabrani su još u ponedjeljak, a do sutra u podne se može odabrati favorit. Ovaj put tu su kantautorica iz Šerbedžija familije Eliot Alma, Rebeka iz Headoneasta, Mirna Škrgatić, indie rokeri Phaneron, jedini reper s Hvara Dante Drama i prvak tvrdog džira Krešo Bengalka. Preslušaj i odaberi favorita!

Singl tjedna Ispod pulta je “U omči vremena” benda Stereotrip za čijim bubnjevima lupa naš bivši reprezentativac i NBA zvijezda Roko Leni Ukić. Pogledaj spot!

fanclub (20% popust) na partnerske koncerte: 

Let 3 + Phantasmagoria, 25.11.2022., Boogaloo, Zagreb
25 promokodova (“MuzikaHrFanclub”) preko Entria

Senidah, 9.12.2022., Boogaloo, Zagreb
15 promokodova (“MuzikaHrFanclub”) preko Entria

November fest, Amelie Lens i Milky Chance (sve Zagreb) promokodovi su rasprodani.

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”.
Limitirano je na 20 promokodova po koncertu.

Foto: dailysabah.com

Piše 
Edo Plovanić

“Pjesma postaje topli vjerni prijatelj u samoći, u kafani, u dimu i gužvi kad i jesi najviše sam” – Zijo Valentino

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja