Međimurje Press
Glazba

Satnica Forestland festivala!

Gotovo cijelo desetljeće bilo je potrebno da Forestland izraste iz malog događaja nekolicine prijatelja u projekt za koji sjever Hrvatske diše kao jedno. Nakon svih izazova 23. srpnja 2021. očekuje nas IX. izdanje festivala na kojem će nastupati čak 45 izvođača iz cijele Europe!
“512 dana bilo nam je potrebno između dva posljednja izdanja događaja, no sve je spremno. Vrata otvaramo od 16:00 sati, testiranja će biti moguća na ulazu i nešto ranije” rekli su nam iz organizacije. “Veselimo se vidjeti vas sve nakon toliko dugo i pokazati vam što smo osmislili, izgradili i pripremili. Vidimo se u šumici”.
Večeras nas očekuju Umek, Nusha, ali i Matroda i Vedran Car, posjetiteljima festivala poznati Lawrence Apaga, Salkin i Nelson Dior, DJ-ica Chelsea Latev i mnogi drugi.

 

Ulaznice možete kupiti online, ali kao i testiranje na COVID i na ulazu na festival. Nemojte zaboravit preuzeti KEKS pay aplikaciju za android, iOS i Huawei uređaje jer KEKSaj i ostvari 15% popusta i na ulaznice, ali i na svim barovima!
Krešimur Biškup

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja