Međimurje Press
Glazba

Trijumfalni koncert Saše Matića u rasprodanoj Areni Zagreb: “Za ovakve trenutke se živi”

Od sinoć se piše jedna od najljepših glazbenih priča. Na Extra koncertu godine – Dva života Saše Matića publika je u rasprodanoj Areni Zagreb pjevala i disala kao jedno, a već večeras ova velika regionalna zvijezda priredit će još jedan spektakl, na istome mjestu, opet pred punom dvoranom. Grandiozna je to proslava 20 godina njegove karijere koju su sinoć, kao gošće iznenađenja, uveličale Severina i Milica Pavlović.

Saša Matić glazbeni je fenomen. Potvrdilo se to i sinoć u najvećoj hrvatskoj dvorani koja je bila ispunjena do posljednjega mjesta. Okupljeni su svoje ulaznice za koncert godine, u organizaciji Extra FM-a, nabavili mjesecima ranije, jer već u srpnju sve su bile rasprodane. Takva pomama za kartama lako je razumljiva svima koji su sinoć svjedočili glazbenom spektaklu.

Izlaskom Matića na binu Arena je eruptirala. Prepoznatljivi vokal pjevača odmah se stopio s glasovima obožavatelja. Nizali su se hitovi, od onih starijeg datuma pa sve do pjesama s Matićevog zadnjeg albuma ‘Dva života’, koje su se u Zagrebu premijerno čule uživo. Uhvaćena u vrtlogu emocija, publika je gromoglasno pjevala.

Novi val euforije u dvorani su izazvale gošće iznenađenja. Severina i Milica Pavlović dale su svoj obol ovom glazbenom spektaklu koji nije bio tek veliki događaj, već vrhunski doživljaj.

‘Ova večer zauvijek će ostati u mom sjećanju, za ovakve trenutke se živi’, rekao je Saša Matić po silasku s pozornice, još uvijek pod dojmom nezaboravne atmosfere.

‘Nismo dijelili samo glazbu nego i najiskrenije emocije. Bili smo zajedno u ovome od prve do zadnje note i zato od srca veliko hvala mojoj publici. Teško je uopće opisati to zajedništvo i ljubav koje sam osjećao na pozornici, trnci su mi prolazili tijelom. Sada moram napuniti baterije jer ništa manje ne očekujem ni od druge večeri moga druženja s publikom u Zagrebu’, zaključio je pjevač.

Na druženje sa Sašom Matićem u Arenu Zagreb pristigli su njegovi brojni obožavatelji iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Na najbolji mogući način zajedno su proslavili 20 godina velike karijere čije je obilježavanje lani spriječila pandemija.

Večeras u 20 sati slijedi nastavak, druga večer Extra koncerta godine, a Arena Zagreb opet će biti ispunjena do posljednjega mjesta.

FOTO: Dino Ninković

Extra Press

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja