Međimurje Press
Glazba

Zahvala pobjednice i nositeljice GRAND PRIX-a na 20. Međimurskom festivalu!

KAD BI RAJ BIO ZVUK 20. MEF definitivno bi bio usporedba s PREDIVNOM PUBLIKOM koja je 27.05.2022. bila najvažnija.

PRIJE SVIH – draga i najdraža PUBLIKO, vjerujem da sam opravdala sva vaša očekivanja i da SVI koji ste došli i svojim glasom odlučili da imam čast primiti GRAND PRIX, od srca vam HVALA – što god da kažem/napišem sve je suvišno jer emocije su neizrecive i do neba vrijedne.

Dojmovi se nikad neće stišati jer ZAJEDNO smo upisali povijest na ponos našem Gradu i našoj Županiji te zajedno proslavili važan dan za našu glazbenu kulturnu kojom želimo i dalje njegovati našu tradiciju.

Hvala SUPER MENTORU Toniju Eteroviću – duboko je vjerovao u mene i dopustio mi da pomaknem granice glazbe na svoj autentičan način u glazbi koju stvaram s puno ljubavi i potpunog predanja, a sve to upravo zbog publike koja je bila nadahnuće i to na koncu prepoznala. Hvala na suradnji i novom iskustvu profesionalnom perkusionisti Igoru Stimcu i plesaču Ivanu Jarnecu. Hvala direktoru MEF-a Rajku Dobošiću i za ovogodišnju priliku da sudjelujem.

Hvala za podršku gospodinu Darku Dacu Golubiću i gospodinu Srećku Kristofiću.

Želim se posebno zahvaliti i svim organizatorima, sviračima, voditeljima i svima koji su omogućili na bilo koji način da ovaj jubilej bude drugačiji i pruži nam posebnu večer koja nas je sve zajedno vratila u život pun veselja, druženja, radosti i pozitivnih emocija. Čestitke svim izvođačima na odličnim izvedbama i hvala svima koji su iskreno prihvatili odluku publike.

OD SRCA VAM HVALA SVIMA

Voli vas Kristina Gita Kavran

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja