Međimurje Press
Zanimljivosti

Trpimir i Ivek dijele 500 besplatnih porcija gulaša!

U crowdfunding kampanji za izgradnju kulturnog centra, Kerekesh Teatar do sada je prikupio 500.000,00 eura te tako stigao do drugog izazova – podjele 500 porcija gulaša. Stoga, pozivamo sve ljude dobre volje da ove subote, 2. prosinca 2023., od 11 do 14 sati, dođu u Football Pub TTS Centra u Varaždinu gdje će naši i vaši omiljeni likovi, Trpimir i Ivek (Ljubomir i Jan Kerekeš) dijeliti besplatno 500 porcija gulaša.

Bez obzira na vremenske uvjete, bit će postavljen šator kako bi se osigurala udobnost i dobro raspoloženje za sve posjetitelje, a uz izvrstan gulaš očekivati možete i fantastičnu atmosferu popraćenu smijehom.

Ovo nije samo prilika za besplatni gulaš, već i prilika za one koji preferiraju fizičke donacije. Za sve koji nisu ljubitelji plaćanja putem interneta, a žele se uključiti i pomoći u izgradnji kulturnog centra, bit će omogućeno da doniraju fizički. Međutim, jedino što je zaista potrebno jest doći, zabaviti se i dopustiti nam da vas nahranimo i rasplačemo od smijeha ili ljutog gulaša.

Kada: 2. prosinca 2023., od 11:00 do 14:00 sati

Gdje: Football Pub (TTS centar Varaždin)

Pridružite nam se i podržite izgradnju kulturnog centra uz besplatni gulaš i nezaboravnu zabavu. Kerekesh Teatar zahvaljuje svima na podršci i poziva sve građane da se pridruže ovom događaju punom smijeha, ljubavi i odličnog gulaša.

Maja Denac

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja