Međimurje Press
Sport+

Kreće nova sezona 1.HRL za žene!

Zrinski ove subote kreće u novu sezonu 1.HRL za žene. U prvom kolu koje se igra u dvorani SGC ATON Nedelišće zbog koncerta u dvorani Graditeljske škole Zrinskice dočekuju ekipu ŽARK “Split”. Početak utakmice je u 18 sati.

 

Nakon za nas uzbudljivog prijelaznog roka uspjeli smo sastaviti dobru ekipu koju vodi provjereni trener. Iako su pripreme u punom sastavu trajale kraće nego što smo željeli jer su neke igračice imale reprezentativne obveze, a neke su nam pristupile kada su pripreme već krenule trener Mrđen u prvom kolu želi upisati pobjedu.

Donosimo izjave trenera Gorana Mrđena i kapetanice Melani Balić:

Goran Mrđen:

Što se tiče prvog kola i utakmice sa ŽARK Splitom, očekujem jednu dobru i vjerojatno i neizvjesnu utakmicu. ŽARK je ekipa koja je ušla u ligu, ali u svojim redovima ima puno igračica koje su već godinama igrale prvu ligu, bilo u Splitu, Sinju, Pločama, Trogiru… Tako da to za njih nije debi u ligi što znači da neće biti jednostavno. Mi smo se na neki način, da tako kažem “skupili”, nešto od trenirali, fali nam malo i vremena, bilo bi bolje da je to potrajalo duže, ali što je tu je. Igramo doma i dat ćemo sve od sebe za jednu dobru utakmicu.

Melani Balić:

Nakon nešto više od mjesec dana napornog treniranja i nekoliko odigranih prijateljskih utakmica, napokon počinjemo s prvenstvom. U goste nam dolaze povratnice u prvu ligu ŽARK Split. Sve dalmatinske ekipe igraju brz  i agresivan rukomet posebno u obrani iz koje onda nastoje povući u kontru i polu kontru i postići što više laganih golova. Na nama je da se držimo sustava koji imamo u igri, da nametnemo svoju igru i borbenošću i požrtvovnošću pokažemo ono što smo trenirali i radili tijekom ljeta te osvojimo prva dva boda u novoj sezoni. Atmosfera u ekipi je ponovno odlična, prijateljice smo i na terenu i izvan njega te mislim da bi to mogao biti jedan od presudnih faktora tijekom ove sezone. Veselimo se početku sezone i jedva čekamo da sve počne!

Pozivam sve naše navijače da dođu u subotu u 18h u dvoranu Aton Nedelišće na otvaranje sezone i pomognu nam u ostvarenju naših ciljeva!

ŽRK „Zrinski“

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja