Međimurje Press
Grad Čakovec

Umjetnim snijegom prekriveno sanjkalište u Mihovljanu!

Temperatura tla ispod ništice, ove je godine kao naručena za mališane s čakovečkog područja. Naime upravo zbog vremenskih, pravih zimskih uvjeta, djelatnici Grada Čakovca i Gradskog poduzeća „Ekom“, uređajem za proizvodnju umjetnog snijega bili su u mogućnosti priuštiti im prave zimske radosti. Nakon što je zasniježeno popularno sanjkalište u čakovečkom Perivoju Zrinskih, pa brijeg na čakovečkom Jugu te naposljetku i u Ivanovcu kod tamošnje osnovne škole, od danas sanjkanje je otvoreno za sve i u Mihovljanu.

Tijekom noći, pa sve do jutarnjih sati stvarao se snježni pokrivač debljine nekoliko centimetara, dovoljan za sanjkanje i zimske radosti, pa se pozivaju svi da dođu u Mihovljan i uživaju u snijegu!

GP „Ekom“ ovaj je uređaj nabavio prije tri godine, s ciljem da se djeci stvore uvjeti za sanjkanje neovisno hoće li biti snježnih padalina.  Svakako se pokazao kao pun pogodak pa tako mališani iz Ivanovca i Mihovljana ove godine prvi puta imaju prilike uživati u svom sanjkalištu od umjetnog snijega.

Grad Čakovec

Vezani članci

1 komentar

Posavec Goran 25. siječnja 2022 at 14:40

Za svaku pohvalu

Odgovor

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja