Međimurje Press
Glazba

“Probudi se, pokreni se”

Smrt ikone rapa, pravog imena Artis Leon Ivey Jr, koji je preminuo u 59. godini života u Los Angelesu potvrdio je njegov menadžer. Znamo ga po imenu Coolio, a najpoznatiji je po svevremenskom hitu “Gangsta’s Paradise”. Tužna vijest obilježila je tjedan. O počecima i životu

Recenzije su pak obilježile naš tjedan, i to ovaj tjedan smo prošli nekoliko velikih albuma ove godine o kojima se pričalo. Počevši s Harry Styles “Harry’s House” na kojem je jedan od hitova godine “As It Was”. Sam album je privlačan, ali tek na trenutke zanimljiv.

Drugi album je The Weekndov album s početka godine “Dawn FM” koji je obilježio nastavak njegovog ludila.

Robbie Williams je pak ove godine objavio kompilaciju 25 godina karijere s kojom je i na turneji – recenzija albuma XXV.

Da se ipak malo maknemo od pop zvijezdi, recenziran je i novi Slipknot “The End, So Far” kao labavo izdanje američkih nu metalaca.

Ovaj tjedan pogledali smo 30 godina unatrag na jedan od albuma koji su obilježili generaciju – Alice in Chains “Dirt”. Throwback.

Regionalne rock ikone EKV, objavili su akustičnu verziju “Ti si sav moj bol” s pratećim videospotom koji se premijerno prikazao na dodjeli nagrade Milan Mladenović prošli tjedan. Pogledaj videospot.

Selekcija aktualnih singlova, i to onih s naših prostora, u formatu Ispod pulta predstavlja divne U pol’ 9 kod Sabe, zabavni animirani singl Po’ metra crijeva, nagrađivane One Possible Option, mediteranski projekt Toni.Drama, radiofonični Flyer i suradnju repera Fox i pjevačice Dijane OG, . Preslušaj i odaberi favorita!

Singl tjedna: Pop depresivni Plastic Sunday i njihovo “Vreme”. Pogledaj spot!

fanclub (20% popust) na partnerske koncerte: 

Pink Floyd History, 10. listopad, Lisinski, Zagreb
15 promokodova (“muzikafanclub”) preko Eventima

Milky Chance, 4. prosinac, Tvornica kulture, Zagreb
20 promokodova (“muzikafanclub”) preko Eventima

The Cure i Sting u Zagrebu promokodovi su rasprodani.

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”.
Limitirano je na 20 promokodova po koncertu.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja