Međimurje Press
Glazba

Prošli tjedan, danas: Dvostruki koncerti pop zvijezda i povratak Metallice

Tri su najave razdrmale tjedan. Dvije su vezane za svjetska pop imena u pulskoj Areni, i to dvostruki koncert Robbieja Williamsa, a druga je još jedan dan tvorca megahita “Radioactive” Imagine Dragons na istoj lokaciji, odnosno, i to je postao dvostruki koncert u pulskoj Areni.

Treća pak je iščekivana objava novogodišnjeg programa javnog dočeka na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, a isti predvode Pipsi Nipplepeople, i dok je urbanija publika time dobro namirena, ona svjetovnija je glasno nezadovoljna, traže nešto što bi mogli svi slušati. No, obzirom da nastupaju i glasovi koji upotpunjuju TV programe A strana i The Voice, trebali bi barem dijelom biti namireni. Više.

Do ljeta ima još dosta pa završimo dio najava s povratkom kultne grupe Paraf u Zagreb. Sredili smo i fanclub za to (skrolaj niže). A najava je tu. A sredili smo fanclub upade za izložbu World of Robots u Klovićevima.


No, glavna stvar tjedna je ipak Metallica koja je objavila novi singl, a njime najavila novi album i prateću stadionsku turneju koja će nastupati po dva dana zaredom. Turneja, nažalost, ne dolazi kod nas, a da li koja od destinacija paše, provjerite si ovdje.


Indie pop senzacija Milky Chance večeras imaju povratnički koncert u Tvornici kulture. I ne, ne postoji zanimljiva priča iza imena Milky Chance, prioritet je bio da se pronađe naziv koji će zazvučati dovoljno čudno – rekli su u intervjuu za muzika.hr


Ispod pulta. Šest je novih najzanimljivijih singlova proteklog tjedna odabran još u ponedjeljak, a do sutra u podne se može odabrati favorit. Ovaj put tu su Rezerve, beogradski reper Marko Mandić, mlade nade Baby Babilon, crnogorski reper Sivilo, blues hip hop projekt povratnika Bebe na vole i nogometnu posvećen Alejuandro Buendija. Preslušaj i odaberi favorita!

Singl tjedna Ispod pulta imaju sjetni Detour i njihov “Karavan” kojim najavljuju novi album. Pogledaj spot!

fanclub za partnerske koncerte: 

Paraf + Grč + Eksodus, 17.12.2022., Boogaloo, Zagreb
20 ulaznica sa 30% popusta

World of Robots, 15.9. – 30.12.2022, Galerija Klovićevi dvori, Zagreb 20 obiteljskih ulaznica (10 preko tjedna, 10 preko vikenda) uz 20% popusta

Milky Chance, Senidah (oba Zagreb) promokodovi su rasprodani.

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”. Limitirano je i neće biti dodatnih promokodova po koncertu.

Foto: Carla Speight-Getty

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja