Međimurje Press
Glazba

Tko je otkantao Svjetsko i još jednom Bruce Dickinson!

Prošli tjedan, danas 

Danas je počela ludnica oko svjetskog nogometnog prvenstva što uključuje i sve ostale grane, pa tamo i ovu. No, ova naša je bila kritika prema ljudskih pravima i odbijenica koju je poslao Rod Stewart koji nije pristao nastupiti, kao i izjašnjenje Dua Lipe i Roberta Smitha kako ne žele biti dio te priče. Odbijenice Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru (ne Kataru).

Danas je procurilo kako se vraća Bruce Dickinson, i to vrlo skoro. Dolazi u Zagreb kao glavni vokal izvesti Deep Purple repertoar s Jon Lord’s Concerto For Group And Orchestra. Osim Zagreba, dolazi i u Ljubljanu i Beograd. Najava.

Snimka koja je obišla cijeli internet – potječe iz Las Vegasa. Adele je otvorila svoju petomjesečnu rezidenciju tako što je doslovno nestala na kraju koncerta. Fan ju je ulovio.

Gasi se jedan od najdugovječnijih festivala kod nas: “Došao je i taj trenutak. Krug je zatvoren, i život ide dalje”, rekli su iz tabora Seasplash festivala. Njihov dopis.

Recenzirali smo šest albuma ovaj tjedan. Topao tribute album Brucea Springsteena “Only The Strong Survive” (3.5/5). live album Detroit Groove Ganga “Live At Rock Starci” (4.5/5), “Misli” Rush to Relaxa (4/5), Rokambol “Paraliza” (4/5) i Ministrante koji tvrde “Rock je mrtav” (3.5/5).

Regionalna kraljica trapa Senidah, objavila je svoj drugi album. Recenzija je u tijeku.

Ispod pulta. Šest novih najzanimljivijih singlova proteklog tjedna odabrani su još u ponedjeljak, a do sutra u podne se može odabrati favorit. Ovaj put tu su solo singl Mile Kekina s nadolazećeg albuma, solo Gina iz Detoura, klupski banger Aklee Neon, novi pop dragulj Filipa Rudana, trap singl Yung Bude i singl sinjskih tvrdih rokera grupe M.O.R.T. Preslušaj i odaberi favorita!

Singl tjedna Ispod pulta je povratak post rock benda There. singlom “Temporal Disfiguration”. Pogledaj spot!

fanclub (20% popust) na partnerske koncerte: 

Let 3 + Phantasmagoria, 25.11.2022., Boogaloo, Zagreb
25 promokodova (“MuzikaHrFanclub”) preko Entria

Milky Chance, Senidah (oba Zagreb) promokodovi su rasprodani.

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”.
Limitirano je i neće biti dodatnih promokodova po koncertu.

Rock nije mrtav, evoluirao je u podžanrove ili se stopio s drugim žanrovima. 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja