Međimurje Press
Moda

Nives Celzijus novo je lice karizmatičnog domaćeg brenda Femme Marquise!

Ljeto je tu. Vrućine su tu, a novi hrvatski brend Femme Marquise odlučio je dodatno podignuti temperature u već jako ugrijanoj Hrvatskoj. Femme Marquise nastavlja svoj  modni put kreirajući izuzetno cjenovno prihvatljivu kolekciju odjeće, nakita i modnih dodataka za kojima žene žude, a ovog puta glavna uloga pripala je jednoj i jedinoj Nives Celzijus.

Već nakon prve modne priče koja je predstavljena početkom ove godine, karizmatični hrvatski brend Femme Marquise nastavlja dobro utabanim putem predstavljanja kolekcija koja ženama istinski treba s kojom će sve žene biti zadovoljne – kako kvalitetom, tako i cijenom.

Brend koji ističe senzualnost ženskog tijela, ljepotu i ženama daje mogućnost i moć da budu najbolja verzija sebe sada dolazi s novom kolekcijom koja je napravljena od najkvalitetnijih materijala poput viskoze i mikromodala te iako dobro poznatih, ovog puta moderniziranih krojeva koji će istaknuti najbolju stranu svake žene te privući poglede i osigurati svakoj ženi da se osjeća poput prave karizmatične Femme Marquise.

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine na prekrasnom Jadranskom moru ostati duže no inače.

Kolekcija je bogata ključnim komadima poput laganih, elegantno strukiranih haljina koje dolaze u nekoliko boja i koje su idealne za prekrasne ljetne večeri i uz koje će upravo svaka žena postati fatalna i karizmatična.

Osim klasičnih koktel haljina, tu su haljina i za one odvažnije koje su spremne poigrati se s drukčijim krojem i pokazati koliko su snažne kao žene. Femme Marquise predstavlja i haljina za sve ljubiteljice velikih proreza na ključnim mjestima da bi svaka žena mogla naglasiti najbolje od sebe, a dugačke haljine osigurat će upravo to.

Ono o čemu se danas često govori, ali malo koji domaći brend brine je i raznovrsnost u konfekcijskih brojevima kreacija te je karizmatični brend Femme Marquise upravo jedan od predvodnika u Hrvatskoj kada su dizajnerske kreacije od početka dostupne za žene svih veličina i oblina.

foto         :  Šime Eškinja
model     :  Nives Celzijus
make up :  Sanja Agić
kosa        :  Raptur Hair

femmemarquise.com

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja