Međimurje Press
Moda

Čakovec Beauty Connection 2024. – predstavljeni novi trendovi struke

U organizaciji Ceha frizera i kozmetičara Obrtničke komore Međimurske županije, jučer je u Hotelu Castellum u Čakovcu po prvi put održan Čakovec Beauty Connection, niz informativnih edukativnih predavanja i praktičnih demonstracija vrhunskih profesionalaca iz samog vrha frizerskog i kozmetičkog svijeta. Pedesetak nazočnih imalo je prilike upoznati se s najnovijim inovacijama, tehnikama rada i proizvodima vrhunskih brendova. Ohrabreni odličnim reakcijama sudionica i sudionika, organizatori događanja, Kristina Strniščak i Boris Lukovnjak već najavljuju nove inspirativne događaje koji će unaprijediti beauty struku sjevernog dijela Hrvatske.

Frizersku struku predstavili su stručnjaci iz IM.ACADEMY (Ivana Špicer i Mario Mesarić) i TWINS TRADE d.o.o (predstavnici brandova Joico, Cocochoco, Professional Corioliss) nadahnutim demonstracijama modernih tehnika šišanja, bojenja i njege kose.

Kozmetičarima pak su najnovije trendove prezentirale Kristina Ukalović – zastupnica Reviderm kozmetike, licencirani edukator Reviderm akademije  i ravnateljica učilišta Adrianus, Jana Dretar – predstavnica Afrodita kozmetike. Mirjana Lovaković – predstavila je revolucionaran Skin“ov sistem depilacija  Skin s Best Brazilian Waxing, a predstavnice tvrtke Z505 Ivana Odrčić Franc i Ljubica Stajčić  program njege lica Probiotic Purity tretman i program njege tijela VACUSLIM 48.  Zlatko Tenšak predstavnik tvrtke MEDIPLUS d.o.o. iz Zagreba te autor priručnika Medicinska pedikura održao je predavanje o njezi i terapiji stopala dok je Aleksandra Rozić iz Evolvo akademije održala je edukaciju o njezi i oblikovanju obrva, trepavica, tehnika masaža tijela i lica te certificiranju.

Visokom razinom organizacije i odazivom profesionalnih edukatora i ciljane publike, Čakovec Beauty Connection pokazuje spremnost da se razvije u manifestaciju koja će povezivati u čarobnom svijetu ljepote.

Foto: Martina Strahija

Robert Varga

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja