Međimurje Press
Moda

Yamamay predstavlja novo proljetno izdanje

Na valu prošlogodišnjeg uspjeha, Yamamay dočekuje proljeće predstavljajući liniju ‘Adaptive Color’ izrađenu inovativnom LYCRA® ADAPTIV tehnologijom kojom je izrađena odjeća koja se prilagođava svim tipovima tijela, jamčeći udobnost i slobodu kretanja za sve. Izrađena od revolucionarnog polimera, LYCRA® ADAPTIV je inovacija tvrtke LYCRA, koja je lider u svijetu za razvoj tehnoloških rješenja za industriju tekstila i odjeće. Zahvaljujući svojoj hibridnoj prirodi, LYCRA® ADAPTIV se ponaša drugačije u mirovanju i pokretu, dopuštajući odjeći koja je sadrži prirodno prilagođavanje različitim oblicima tijela, poštujući pokrete tijela i pružajući savršeno pristajanje svaki put prilikom nošenja.

LYCRA® ADAPTIV linija zaobilazi klasično definiranje konfekcijskih brojeva što znači da jedna veličina može pokriti cijeli raspon veličina. Upravo iz tog razloga Yamamay svoju kampanju naziva “3 veličine u 1”. Prilagodljivost, elastičnost i udobnost odlike su proizvoda nove linije koja se sastoji od topa i tajica dostupnih u dvije boje – glineno ružičastoj i military zelenoj, koje idu kao dodatak osnovnoj crnoj boji. Kako bi naglasio i komunicirao transverzalnost i prilagodljivost proizvoda u ovoj liniji, Yamamay je odabrao tri djevojke s vrlo različitim tjelesnim karakteristikama – manekenke Saru Pagliaroli, Annu Agrelo i Emily Deyt-Aysage. Za fotografije je zaslužna dobro poznata Lina Ardila.

Više od 20 godina Yamamay kroz svoje kolekcije i reklamne kampanje slavi žensku ljepotu bez obzira na dob, etničku pripadnost ili broj kilograma. Jedna od glavnih karakteristika brenda je briga za kupce, što potvrđuju komunikacijskim porukama, a to su da se žene trebaju osjećati uvijek lijepo i svjesno svoje ženstvenosti, da cijene sebe zbog onoga što jesu te da žive zdrav život bez osjećaja nedostatnosti.

„Naši potrošači i žene općenito sve više traže visokoučinkovite, svestrane i udobne odjevne predmete koji mogu zadovoljiti potrebe koje diktira dinamičnost modernog života. Adaptive – Free Your Body je stvoren upravo da zadovolji ove potrebe i zahtjeve. Željeli smo stvoriti liniju proizvoda koja će odgovarati svima tipove tijela, udobne proizvode koji će pratiti nositelja u njihovim pokretima, jamčeći apsolutnu udobnost i slobodu kretanja.“izjavila je Barbara Cimmino, voditeljica društveno odgovornog poslovanja i inovacija u Yamamayu.

Valentina Blažeković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja