Međimurje Press
Sport+

Priznanje treneru plivača Goranu Kolariću!

Predsjednik i trener Čakovečkog plivačkog kluba Goran Kolarić izabran je u Stručno-programsku komisiju Hrvatskog plivačkog saveza.

Tako je u srijedu 23. ožujka na elektroničkoj sjednici odlučio Izvršni odbor Hrvatskog plivačkog saveza (HPS-a). Uz Kolarića u komisiju su izabrani Domagoj Zajec, Lovrenco Franičević, Mate Ružić i Dalibor Krebelj.

41-godišnjem čakovečkom sportskom djelatniku to je još jedno priznanje na nacionalnoj plivačkoj razini, do sada je kao trener radio i u mladoj plivačkoj reprezentaciji. Iako dolazi iz sredine koja nema dugu plivačku povijest njegova stručnost i radišnost nije prošla nezamijećeno. “Prije svega ovo je veliko priznanje ne meni, nego čakovečkom plivanju. Dokaz da smo naš klub i grad stavili na hrvatsku plivačku kartu. S ostalim članovima komisije radit ću na poboljšanju uvjeta za naš sport, na njegovom daljnjem razvoju kao i na boljoj pozicioniranosti na međunarodnoj sceni. Veliku pozornost posvećujemo mladima, kako bi naša plivačka budućnost mogla pokazati sav svoj potencijal” poručio je.

Upravo je u radu s mladim plivačima Kolarić postigao najbolje rezultate, a ako je suditi po dosadašnjem radu i na novoj funkciji sigurno će napraviti pozitivnu razliku.

Tomica Jakopec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja