Međimurje Press
Sport+

Rekordan hakl u Nedelišću

Četvrto izdanje Malonogometnog hakla održan je na SRC-u Trate u Nedelišću pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće i Nogometnog kluba Nedelišće. Na samom haklu igralo je tristotinjak djece, a organizator je sveukupno podijelio više od 1000 nagrada.

Prvi na teren izašle su nogometašice i nogometaši kategorije 2012. i mlađi. U ovoj kategoriji natjecalo se 13 ekipa, a najbolja među njima bila je ekipa Young boysi koja e u finalu pobijedila Cimere. U susretu za treće mjesto slavili su Bumbari pobijedivši Graničare.

U popodnevnom subotnjem terminu igrali su djevojčice i dječaci rođeni 2014. i mlađi. U uzbudljivim utakmicama zlato je pripalo ekipi Multikulti. Srebro je otišlo u ruke A.R.M. boysa dok je bronca pripala igračicama ŽNK Međimurje Čakovec.

Medalje i majice svim ekipama podijelili su načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak i dopredsjednik MNS-a Ivan Kos.

Drugog dana hakla nastupile su tri kategorije.

Kod najmlađih nastupilo je 5 ekipa, a najbolji među njima bili su Lavići. Srebrna medalja pripala je Svetom Jurju na Bregu 1, a brončana Svetom Jurju na Bregu 2. Četvrti su bili A.R.M. malci, a na petom mjestu završili su Strahoninčari.

U istom termini na dva terena igrali su se susreti kategorije 2008. i mlađi. Nakon vrlo uzbudljivih utakmica zlato je otišlo u ruke Amigosi, ekipi koja od prvog dana nastupa na haklu. Oni su u finalu bili bolji od Dream Teama. U borbi za broncu slavili su PRMN pobijedivši Vatrene.

Popodnevni termin bio je rezerviran za kategoriju 2010. i mlađi. Pobjedničke medalje osvojila je ekipa Cola koja je u finalu bila bolja od NK Drakule. U borbi za treće mjesto slavili su Crveni Vragovi koji su bili bolji od A.R.M. bijeli.

Nagrade najboljima podijelio je načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak. Kako bi svi otišli kući sretni, pobrinule su se Terme Sveti Martin koje su osigurale ulaznice za svakog natjecatelja. Za prva tri mjesta nagrade je osigurao Decahtlon, a obol turniru dali su i ostali brojni sponzori.

“Zahvaljujemo se svim natjecateljima, njihovim roditeljima, navijačima, NK Nedelišće, Općini Nedelišće te svim sponzorima. Svi vi zaslužni ste što je više od 300 djece u dva dana trčalo travnjacima SRC Trate”, poručili su organizatori.

Nikola Lukman

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja