Međimurje Press
Gospodarstvo

Biti normalan u nenormalno doba – poduzetništvo u izazovnim vremenima!

Hrvatsko društvo ima duboko ukorijenjeno negativno razmišljanje o svemu – pesimizam, kriticizam, destrukcija, žalopojke, grintavost – rak-rana su društvene svijesti gotovo svakog pojedinca na hrvatskim prostorima. U takvom stanju svijesti ne može se graditi drugačija – uspješnija, pametnija, angažirana Hrvatska. Ne može se graditi proaktivno i uspjehom prožeto poduzetništvo.

Da bi se pametnije gradilo, treba najprije poraditi na sebi i na stanju svijesti nacije koja je duboko zaronila u pesimizam, beznađe, obeshrabrenje, isprike, nedjelovanje i žalopojke. No, nije još kasno – samo se treba pokrenuti! Jedan od prvih koraka k tomu je nova knjiga Sanele Dropulić  “Biti normalan u nenormalno doba!”

Poduzetništvo u izazovnim vremenima, u kojoj autorica detektira razloge naših “žalopojki i kuknjava”, te daje odgovore kako to prevladati, posebice u izazovnim vremenima kakva su sada pred nama. O sadržaju
knjige više možete pogledati na ovom linku
https://www.youtube.com/watch?v=m8boI-H1Q0U&t=14s&ab_channel=SanelaDropuli%C4%87

Promocija knjige bit će 19. 11. 2022. g. u Zagrebu na Svjetski dan poduzetnica za koju se možete prijaviti putem linka
https://us14.list-manage.com/contact-form?u=5e540b3b3c54a0c6ae52ec3c2&form_id=92ebaa27771958fcb5904c37bc1c262e

Sva sredstva od prodaje knjige bit će donirana organizaciji besplatnih edukacija za poduzetnice i poduzetnike, kao i za sve one koji to žele postati.

Knjiga “Biti normalan u nenormalno doba” prvo je išla na čitanje iskusnim i uspješnim poduzetnicama i poduzetnicima, a uskoro izlazi na svjetlo dana svima koji žele učinkovito i sa što manje grešaka, te što
više uspjeha proći ova izazovna vremena. Kako u poduzetništvu, tako i životu općenito.

Katarina Vilić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja