Međimurje Press
Gospodarstvo

PROMIJENITE SMJER VAŠEM TINEJDŽERU

Svjedoci smo promjena ponašanja, ali i fokusa tinejdžera kako globalno, tako i u Republici Hrvatskoj. Roditelji se susreću s izazovima umjetne inteligencije kao sadašnjosti, ali i budućih standarda unutar poslovanja dok se njihovi tinejdžeri susreću s izazovom upoznavanja s poduzetničkim mogućnostima.

U Zagrebu će se i ove godine, od 1.-12.srpnja održati Youth Business Camp Adria Zagreb, u prostorijama RIT Croatia (Rochester Institute of Technology). Organizator i utemeljitelj Youth Business Camp Adria Zagreb je agencija Apriori World koja je i ove godine osigurala stipendije za polaznike. ”Naši polaznici od 15-19 godina u 11 dana imat će priliku čuti 26 različitih predavanja, s ciljem inspiriranja poduzetništva. Posebno sam ponosan što ovaj projekt podržan od strane Global Entrepreneurship Week (Globalnog tjedna poduzetništva) kao i World Innovation and Change Management Institute (Svjetskog instituta za održivi razvoj i menadžment). Programski sadržaj i ove godine smo nadogradili u skladu s ekonomskim promjenama.”, izjavio je Danijel Koletić, osnivač Youth Business Camp World Entrepreneurship programa.

U sklopu programa polaznici imaju i jedan dan predavanja koje slušaju na terenu. Ove godine imat će priliku posjetiti Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, sjedište Hrvatske pošte, obilazak radijskih postaja članica udruge Hrvatski radijski forum kao i Zagrebački inovacijski centar- ZICER. Zahvaljujući Privrednoj banci Zagreb, Žabac Food Outlet, Hrvatskoj pošti, Press Clipping-u, u selekcijskom procesu odabrani su ovogodišnji stipendisti koji dolaze iz Ukrajine, Turske i Hrvatske, a učenici su neki od zagrebačkih srednjih škola.

Svi polaznici kampa dobit će  certifikat na kraju predstavljanja timskom projekta od strane World Innovation and Change Management Institut-a. 

Apriori World

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja