Međimurje Press
Grad Prelog

Deseta sjednica Stručnog kolegija gradonačelnika Grada Preloga

Posljednja ovogodišnja, a deseta ukupno, sjednica Stručnog kolegija gradonačelnika Grada Preloga, održana je u četvrtak 15. prosinca 2022. godine u Gradskoj vijećnici Grada Preloga.

Na dnevnom redu tako se našlo ukupno osamnaest točaka dnevnog reda. Stručni kolegij gradonačelnika donio je odluke o dodjeli subvencije u poljoprivredi za 2022. godinu, zatim o dodjeli jednokratnih novčanih pomoći te je donesen i plan vježbi civilne zaštite za 2023. godinu. Gradskom vijeću Grada Preloga koje će svoju posljednju sjednicu ove godine održati u četvrtak, 22. prosinca, upućen je prijedlog Odluke o II. izmjenama i dopunama Proračuna Grada Preloga za 2022. godinu te vezano uz ovu odluku, izmjene i dopune programa građenja i održavanja komunalne infrastrukture i programa javnih potreba u kulturi i sportu Grada Preloga za 2022. godinu. Raspravljalo se o promjeni ekonomske cijene vrtića, imenovanju privremenog ravnatelja Pučkog otvorenog učilišta Prelog, predstavljena je Godišnja analiza stanja sustava civilne zaštite na području Grada Preloga za 2022. godinu i Godišnji plan razvoja sustava civilne zaštite na području Grada Preloga za 2023. godinu, zatim plan djelovanja u području prirodnih nepogoda za 2023. godinu. Gradskom vijeću Grada Preloga upućeni su i prijedlozi odluka o Izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave te o donošenju Urbanističkog plana uređenja područja „Krč“ u Čehovcu.

Uz gradonačelnika Ljubomira Kolareka, sjednici Stručnog kolegija gradonačelnika nazočili su zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan, predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki, zamjenica predsjednika Gradskog vijeća Ivana Martinec Novak, vršitelj dužnosti pročelnice Upravnog odjela za upravu i društvene djelatnosti Mateja Kavran Matjačić, Željko Poredoš, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Grada Preloga, Miroslav Hržić, pročelnik Upravnog odjela za razvoj grada i projekte te voditeljica Odsjeka za proračun i financije Sandra Hlišć.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja