Međimurje Press
Grad Prelog

Opremanje dječjih vrtića

U Gradskoj vijećnici Grada Preloga potpisani su ugovori za opremanje dječjih vrtića, uključenih u projekt „Za obitelj“. Potpisani su ugovori za nabavu didaktičkih igračaka i namještaja.

U postupku javne nabave „Oprema za dječje vrtiće (didaktičke igračke i namještaj) – Projekt “Za obitelj” – Grupa 1. Didaktičke igračke“ odabrala se ekonomski najpovoljnija ponuda, ponuditelja, IDA DIDACTA d.o.o. iz Zagreba, za cijenu ponude bez poreza na dodanu vrijednost od 512.534,00 kuna, odnosno ukupnu cijenu ponude s porezom na dodanu vrijednost od 640.667,50 kuna. U drugom dijelu natječaja – „Grupa 2. Namještaj“ odabrana je ekonomski najpovoljnija ponuda, ponuditelja MEGA DRVO d.o.o. iz Murskog Središća, za cijenu ponude bez poreza na dodanu vrijednost od 320.812,00 kuna, odnosno ukupnu cijenu ponude s porezom na dodanu vrijednost od 401.015,00 kuna. Ispred tvrtke IDA DIDACTA d.o.o., ugovor je potpisala Ida Perković, a ispred tvrtke MEGA DRVO d.o.o. Dominik Koraj.

Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek istakao je zadovoljstvo nastavkom ulaganja u dječje vrtiće. Ovim projektom obuhvaćeni su dječji vrtići: Dječji vrtić Fijolica Prelog, Dječji vrtić „Vesela loptica“ Prelog,  Dječji vrtić „Kockavica“ Sveta Marija, Dječji vrtić „Žibeki“ Čakovec (lokacije u Pribislavcu i Brezju) te Dječji vrtić „Klinčec“ Donja Dubrava.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja