Međimurje Press
Grad Prelog

Potpisan Ugovor o uređenju Cvjetne i Dravske ulice u Cirkovljanu

Projekt izgradnje Aglomeracije Donja Dubrava u ovom je trenutku najveća investicija na području Grada Preloga. U tijeku su radovi na izgradnji sanitarne kanalizacije te kućnih priključaka u naselju Cirkovljan, Draškovec, Hemuševec i Oporovec te se ujedno  vrši i intenzivno uređenje prometnica po izgradnji kanalizacije.

U prostorima Uprave Grada Preloga potpisan je Ugovor o javnoj nabavi radova: Rekonstrukcija Cvjetne i Dravske ulice s izgradnjom pješačko biciklističkih staza i uređenje parkirališta kod groblja u Cirkovljanu. Radovi prema potpisanom Ugovoru krenut će nakon radova na Aglomeraciji Donja Dubrava.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek te ispred izvođača radova, tvrtke Szabadics Építöipari Zrt. iz Mađarske, Horvath Szabolcs. Ukupna je vrijednost ugovorenih radova 3.123.465,81 kuna (sa uključenim PDV – om). „Zahvaljujemo stanovnicima svih naselja, u kojima se provodi projekt Aglomeracije Donja Dubrava na strpljenju. Radovi, idu kraju, kreće uređenje svih naselja, a ovo je prvi korak u tom smjeru“, istakao je gradonačelnik Ljubomir Kolarek.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja