Međimurje Press
Grad Prelog

Stiže umjetna trava u Park Mladosti!

Velika želja nogometaša iz Preloga čini se da će se uskoro ostvariti!

Naime, Grad Prelog, prijavio je projekt pod nazivom „Rekonstrukcija pomoćnog nogometnog igrališta – FAZA I“, na Natječaj za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini, kojeg provodi Ministarstvo turizma i sporta. Prema objavljenim rezultatima Natječaja, Gradu Prelogu, je za navedeni projekt odobreno 624.000,00 kuna.

Ovaj se projekt odnosi na izvedbu pripremnih radova za postavljanje igrališta sa umjetnom travom, na pomoćnom igralištu Nogometnog kluba Mladost Komet, u Parku Mladosti u Prelogu. Nakon izvedbe pripremnih radova, igralište sa umjetnom travom, postavljat će se u suradnji sa Hrvatskim nogometnim savezom, čiji je predsjednik Marijan Kustić, u nedavnom posjetu Međimurskom nogometnom savezu, obećao maksimalnu podršku i sudjelovanje Hrvatskog nogometnog saveza u ovom projektu.

Ova investicija novi je vjetar u leđa svim klubovima s područja Grada Preloga, a pogotovo Nogometnom klubu Mladost Komet, čija Nogometna škola danas broji preko 150 aktivnih igračica i igrača. Njihova želja, umjetna trava, sada je konačno pred realizacijom.

Željko Sokač 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja