Međimurje Press
HumanitarnoVijesti

Zaklada „Katruža“ u ovoj godini dodijelila 81 pomoć!

 Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ održala je 13. rujna 2021. godine 201. sjednicu Upravnog odbora.

Na sjednici je dodijeljeno 7 pomoći u iznosu od 30.790,00 kuna. Podnositeljima zahtjeva, djeci iz  Zebanec Sela, Mihovljana i Preloga, dodijeljena je pomoć u iznosu od 3.330,00 kuna svakom za defektološko-rehabilitacijske tretmane. Podnositeljici zahtjeva iz Orehovice i podnositelju zahtjeva iz  Štefanca dodijeljeno je svakome po 1.400,00 kuna za kupnju lijekova. Podnositelju zahtjeva iz Šenkovca dodijeljeno je 15.000,00 kuna za rehabilitaciju, a podnositeljici zahtjeva iz Strahoninca 3.000,00 za kupnju medicinskih pomagala.

U ovoj godini dodijeljena je ukupno 81 pomoć u iznosu od 272.215,00 kuna.

Međimurska zaklada solidarnosti i RADIO 1  i ove godine tradicionalno organiziraju RADIO GORICE ZA KATRUŽU, humanitarnu akciju koja će se održati u subotu, 25.rujna 2021. godine. Početak akcije je kod Gradskih bazena „Marija Ružić“ Čakovec, odakle će se krenuti prema Stanetincu, goricama Svetog Urbana  i gornjeg  Međimurja  uz glazbenike  Skandal benda i  Josipa Sanjkovića Mitricu.  Akciji će se pridružiti članovi Upravnog odbora Katruže i volonteri.

Pozivamo sve dobre ljude koji će taj dan biti u berbi  da  donacijom u grožđu, moštu ili na neki drugi način budu sudionici humanitarne akcije. Cjelokupni prihod usmjerit će se za pomoć onima kojima je to najpotrebnije – bolesnima s područja Međimurske županije.

UPRAVNI ODBOR

MEĐIMURSKE ZAKLADE SOLIDARNOSTI „KATRUŽA“

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja