Međimurje Press
HumanitarnoNajave

Akcija „Katruže za Katružu“ kreće ove subote, 04. svibnja 2024. godine u Prelogu

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu „Proljeća za Katružu“ i ove godine tradicionalno organizira akciju „Katruže za Katružu“.

Ovog proljeća akcija započinje u Prelogu, u subotu 04. svibnja, od 8 do 11 sati ispred Privredne banke Zagreb. Katruže će prodavati  članice udruge „Priločko srce“ Prelog.

Akcija se nastavlja u srijedu 08. svibnja u Svetoj Mariji. Aktivistice Katruže okupljene u Društvu žena Sveta Marija katruže će prodavati  od 8 do 11 sati na tržnici u Svetoj Mariji.

Pozivamo sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga poklone našoj Zakladi. Katruže se mogu donijeti na štandove gdje se vrši prodaja. Veliko hvala i svima onima koji će kupnjom katruža zamirisati svoj dom i time pokazati humanost prema onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije.

Nakon srijede, akcija će se nastaviti i završiti u subotu 11. svibnja prodajom katruža na ostalim poznatim ali i nekim novim lokacijama diljem Međimurske županije, o čemu će javnost biti naknadno obaviještena.

Hvala svima što čuvate našu „Katružu“.

MEĐIMURSKA ZAKLADA SOLIDARNOSTI „KATRUŽA“

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja