Međimurje Press
Zdravlje

Informacija Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije!

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 112 uzorka, od čega je evidentirano 86 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 70,4% pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je 9 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2. Na temelju kliničke slike, virus SARS-CoV-2 dijagnosticiran je kod 1 osobe.

U protekla 24 sata oporavilo 101 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 385. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 129 897 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 22 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirana su 2 pacijenta, otpušteno je 6 osoba. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

(mž)

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja