Međimurje Press
Županija

Oldtimer klub Međimurje unio blagdansku radost u Humanitarnu zakladu Katruža Međimurske županije

Kako izgleda briga za zajednicu u kojoj djeluju, novim su primjerom pokazali članovi Oldtimer kluba Međimurje koji su danas posjetili upraviteljicu Humanitarne zaklade Katruža Međimurske županije Petru Vadlja, pročelnicu Službe za poslove župana, te uručili 700 eura namijenjenih liječenju i rehabilitaciji ljudi iz našega kraja, osobito djece, kojima Katruža u najvećem broju pomaže.

Na blagdan svetoga Nikole i u svjetlu simbolike sveca – zaštitnika djece, vrijednu donaciju Katruži predali su u ime udruge njezin predsjednik Marijan Rešetar, te dugogodišnji član Dragutin Barlek, uspješan poduzetnik, svjetski putnik i veliki poklonik Katruže. Kako su istaknuli, Oldtimer klub Međimurje okuplja više od 430 zaljubljenika u stara vozila i dobro su poznati diljem Međimurja s obzirom da se neumorno odazivaju brojnim manifestacijama na kojima redom plijene veliku pažnju posjetitelja. Svake godine pred božićne blagdane članovi Oldtimer kluba prikupe novac te ga srcem daruju u humanitarne svrhe. Ove godine vrijednu novčanu donaciju odlučili su darovati Katruži, kojoj su davno poklonili svoja srca jer im je misija ista – da što manje djece i odraslih trpi zbog bolesti te da im se olakša put prema ozdravljenju ili poboljšanju zdravstvenog stanja.

Upraviteljica Zaklade Petra Vadlja istaknula je da su članovi Oldtimer kluba Međimurje i ovim primjerom pokazali kako srce Međimuraca kuca za Katružu te da istinski podržavaju njezinu ulogu u društvu.

(mž)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja