Međimurje Press
KolumneModa

Pogled s moga prozora!

Premda su se kroz čitavu povijest s vremena na vrijeme javljali novi stilovi odijevanja, moda je ipak nešto što je povratnog stila. Gledajući slike modnog razvoja vidi se da je moda nešto što se vraća uz minimalne preinake nakon određenog vremena. Moj prozor u svijet u kratkom vremenu pokazuje svu različitost ukusa i trendova na našim ulicama.

Netko je jedanput rekao istinu, ne bacajte staru odjeću jer doći će vrijeme kada će se taj stil vratiti. Prolaze ljudi  mojom ulicom i gle čuda…jakne su slične onima iz prošle godine, iako se nose na različite načine, žene su u kaputima moje mame s dodatkom šala ili marame, sve je nekako isto, a opet toliko različito.
Boje se sljubljuju s godišnjim dobima, mada su ove zime malo zamijenile mjesta s proljećem pa nam je ugodnije i toplije grijući se u veselom koloritu nekih starih, izvučenih odjevnih predmeta koji u odsjaju sunca izgledaju kao da su sada izišli iz dućana.
Uživam u modnoj reviji koja je odraz i raspoloženja onih koji tako znakovito prolaze mojom ulicom u naj novijim modelima jakni, kaputa ili samo vesti koje su izvukli iz skrivenih kutaka svojih ormara.
(td)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja