Međimurje Press
Gastronomija

Što kažete na još više kombinacija okusa u samo jednom potezu?

Uživanje u dijeljenju sladoleda Quattro postalo je još zabavnije uz najnovije članove obitelji Quattro − Quattro Colori Choco i Quattro Colori Fruit. Dva nova sladoleda inovacija su na tržištu kakve nije bilo do sada, a svojom kombinacijom okusa i vizualno atraktivnim dizajnom oba donose još bolje iskustvo uživanja u sladoledu za cijelu obitelj.

Još više kombinacija

Kako mu ime govori, Quattro spaja četiri različita okusa u jedinstvenu cjelinu. Quattro Colori Choco i Quattro Colori Fruit sada idu i korak dalje − četiri okusa nisu raspoređena samo u četiri, nego u čak 16 polja, pružajući tako nevjerojatno vizualno i okusno bogatstvo, kao i još više mogućnosti za kreiranje savršene kombinacije.

Quattro Colori Choco spoj je klasičnih okusa čokolade, vanilije, bijele čokolade i karamele. Svojom vizualno atraktivnom raspodjelom boja i okusa oduševit će vaša osjetila i pružiti jedinstveno iskustvo uživanja u sladoledu. Svatko može stvoriti svoju idealnu kombinaciju okusa samo jednim potezom žlice.

Quattro Colori Fruit spaja okuse nježne vanilije s osvježavajućim notama maline, limuna i naranče. Sa 16 šarenih polja, svakome pruža mogućnost da uživa u omiljenom mu okusu ili kombinaciji više njih u jednom potezu žlicom.

Uz vizualno atraktivnu raspodjelu boja i novu veličinu pakiranja idealnu za uživanje, svaki zalogaj sladoleda Quattro Colori Choco i Quattro Colori Fruit trenutke dijeljenja čini još posebnijima. Inovacija koja dolazi s novim sladoledima u asortimanu Quattro omogućit će kombinaciju četiriju različitih okusa u samo jednom potezu žlicom, nudeći pritom potpuno novo iskustvo konzumacije obiteljskog sladoleda. K tome, cijela linija Quattro ove godine dolazi u novom ruhu, a zahvaljujući jasnijim i većim prikazima okusa na njezinim sladoledima, sve je jasno već na prvi pogled. Taj pažljivo promišljen korak prema lakšem prepoznavanju raznovrsnih okusa Quattra dokaz je naše predanosti potrošačima, kojima želimo olakšati izbor”, poručila je Vlatka Vučković, Brand Building menadžerica za sladoled u tvrtki Ledo plus.

Quattro Colori Choco i Quattro Colori Fruit dostupni su u pakiranju od 1500 ml, idealnom za uživanje i dijeljenje s najbližima. Pronađite ih u trgovinama diljem Hrvatske i prepustite se novim okusima sladoleda iz linije Quattro.

Andrija Mihić

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja