Međimurje Press
GastronomijaVijesti

Međimurski veliki chefovi kuhaju za male zmajeve na Fooling Around:Sparkling Edition – zagrebačkom adventskom festivalu

Fooling Around ekipa je iznimno ponosna što čak dva Chefa iz Međimurja čine našu veliku sedmorku u nizu kućica vrhunske gastronomije na zagrebačkom adventskom festivalu Fooling Around: Sparkling Edition koji je pozicioniran na kultnoj terasi hotela Esplanade.

Zahvalni smo zajedno s udrugom Mali zmaj, što su chefovi u svom prepunom prosinačkom rasporedu odvojili vrijeme za sudjelovanje u humanitarnom cooking showu kojeg sutra, 14.12., otvaraju baš poznati Međimurci, sjajni chefovi Matija Bogdan i Marko Palfi. I jedan i drugi su baš kao i njihovi kolege u svoj prepun prosinački kalendar upisali i vrijeme koje će izdvojiti kako bi, kuhajući uživo pred posjetiteljima, podržali rad udruge Mali zmaj.

FOOLING AROUND:Sparkling Edition otvoren je radnim danom od 12 do 23, a vikendom od 11 do 23 sata. Svaki dan su za dobru vibru zaduženi DJ-i, a srijedom se održavaju koncerti. 15. prosinca na
rasporedu je koncert Dino Dvornik Tribute banda, 20. prosinca nastupa Abba Real Tribute band, a 27. prosinca sviraju Robert Mareković i Swingers band.

VAŽNO: HŽ Putnički prijevoz u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba od 1. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. posjetiteljima manifestacije Advent u Zagrebu omogućuju posebne pogodnosti: petkom, subotom i nedjeljom, putnici koji putuju na Advent u Zagrebu iz bilo kojeg odredišta mogu kupiti povratne karte uz 50 % popusta.

Svi putnici koji u Zagreb dođu iz Međimurja, baš kao nekada putnici Orient Expressa, pozvani su doći na terasu Oleander hotela Esplanade na Fooling Around:Sparkling Edition.

Vlatka Vužić / ARTKOM

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja