Međimurje Press
Gastronomija

Barcaffè predstavio novu marketinšku kampanju pod nazivom „Najveća blaga čuvamo u srcu i malim kutijama“

Barcaffè, sinonim za vrhunsku kavu, predstavio je novu inspirativnu marketinšku kampanju pod nazivom “Najveća blaga čuvamo u srcu i malim kutijama”. Ovom kampanjom brand naglašava važnost pozitivnog utjecaja i širenja sreće u svakodnevnom životu.

Nova komunikacijska platforma donosi osvježenje glavne poruke Barcaffea, pozivajući nas da prigrlimo optimističan pogled na svijet. Svaka šalica Barcaffè kave postaje tako više od običnog napitka i rađa iskru koja pokreće pravi lanac pozitivnih reakcija, poput domino efekta čiste pozitive. Srž ove kampanje leži u jednostavnoj, ali snažnoj ideji – sreća je zarazna. Kroz inspirativnu priču o majci i djetetu Barcaffè pokazuje utjecaj sreće koju jedna osoba može prenijeti na drugu.

Emotivna priča o majci i djetetu

U središtu kampanje je priča o majci i djetetu. Dijete je nadahnuto silnim ushićenjem svoje majke dok ispija Barcaffè kavu. Majčina sreća i zadovoljstvo, koju predstavlja kutija s kavom, prenosi se na dijete, koje počinje skupljati svoja „zrnca sreće“ – igračke, sitnice i predmete koje pronalazi u prirodi, a potom sprema u svoju, sličnu kutiju. Priča prikazuje kako sreća može biti zarazna, a upravo Barcaffè ima ključnu ulogu u širenju radosti.

“Kampanja ima za cilj, prije svega, komunicirati ono što motivira Barcaffè kao brand već više od pola stoljeća: misiju da ponudi najbolju kavu i učini ljude sretnima“, rekla je Jelena Milinković voditeljica marketinga za razvoj kategorije svježe mljevene kave Barcaffea. „Kroz ovu kampanju želimo podijeliti emotivnu priču o obiteljskoj sreći i važnosti malih životnih radosti. Naša nova limena kutija za kavu simbolizira čuvanje tih dragocjenih trenutaka. Ovo je naš način da pokažemo predanost brenda u obogaćivanju života potrošača i radujemo se što ćemo zajedno s njima stvarati sretne trenutke i čuvati ih u srcima i malim kutijama“, opisala je kampanju Milinković.

Novi dizajn Barcaffe limene kutije za kavu

U sklopu kampanje, Barcaffè je predstavio i novi dizajn svoje poznate limene kutije za kavu. Osim što je namijenjena za pohranu kave, ova kutija tradicionalno služi i za čuvanje slatkiša, igračaka te dragocjenih uspomena. Kutija je simbol čuvanja vrijednih trenutaka sreće i zadovoljstva, predstavljajući sve što nam je dragocjeno i što nas čini sretnima. Barcaffè komunicira svoju posvećenost obogaćivanju života, pozivajući kupce da kutiju ispune vlastitim izvorima radosti i sreće. Baš kao u priči o djetetu i majci koja poručuje: „Najveća blaga čuvamo u srcu i malim kutijama“.

Kreativnu ideju kampanje osmislila je agencija Herman & partneri iz Ljubljane, na čelu s kreativnom direktoricom Katjom Petrin Dornik, uz redateljski potpis Miroslava Miše Terzića i poruku kako šalica bezvremenske Barcaffè kave može pokrenuti iskru čiste sreće. Kampanja je počela 4. ožujka i trajat će do sredine svibnja, a uključuje različite formate: digitalne formate i video formate od 40, 32 i 17 sekundi. 40-sekundni spot možete pogledati ovdje.

Ana Pastuović

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja