Međimurje Press
ITKorisni savjeti

Vodič – Kako instalirati Googleove aplikacije na Huawei telefone u manje od 2 minute!

Ako imate Huawei pametni telefon i tražite način kako lako pristupiti Googleovim aplikacijama, tu je rješenje novi alat, odnosno aplikacija koji će učiniti upravo to, ali pružiti i mnogo više. Aplikacija treće strane pod nazivom Gspace, isporučuje Googleove aplikacije na pametne telefone koje pokreće, otvarajući instant pristup najpopularnijim aplikacijama velikom broju Huawei korisnika.

Ovdje nije riječ o samo Google aplikacijama, već i popularnim aplikacijama kao što su Uber ili Spotify koje se putem Gspacea mogu preuzeti na HMS telefone, omogućujući korisnicima da iskoriste njihovu punu funkcionalnost u samo nekoliko minuta.

Uz potpunu biblioteku Googleovih aplikacija dostupnih putem Gspacea, što još korisnici Huawei telefona mogu dodatno koristiti? Za početak navedimo aplikacije za zabavu kao što su YouTube, Spotify i Shazam. Također se mogu navigirati i kretati pomoću alata Google karte ili komunicirati pomoću aplikacije za chat Google Duo. Radne aplikacije kao što su Google dokumenti, Google tablice i Google disk mogu se preuzeti u nekoliko sekundi, dok nastavnici mogu koristiti Google učionicu koja im pomaže u izradi, distribuciji i ocjenjivanju učeničkih zadataka. Roditelji će također smatrati da je Google Family Link neophodan kada postavljaju roditeljski nadzor na mobilnim telefonima svoje djece.

Ljepota Gspacea je u tome što je vrlo jednostavan za korištenje i omogućuje korisnicima preuzimanje aplikacija s punom funkcionalnošću, uključujući obavijesti i ažuriranja aplikacija. Dakle, ako korisnik Huawei pametnog telefona preuzme i počne koristiti Glovo na primjer, može očekivati ​​da će biti automatski upozoren o vremenu dostave, statusu narudžbe i slično. Alternativno, ako je Microsoft Teams preuzet i korisnik je zakazan za sudjelovanje u Teams video pozivu, primit će podsjetnik da se prijavi za pristup pozivu.

Dakle, kako korisnici mogu dobiti Googleove aplikacije na Huawei telefone s Gspaceom?

Evo vodiča korak po korak kako to funkcionira:

Korak 1.

Prvo idite na AppGallery trgovinu na svom pametnom Huawei telefonu. Tamo ćete već pronaći glavne globalne aplikacije koje vam omogućuju preuzimanje bilo čega od TikToka, Snapchata i Vibera do Telegrama, Microsoft Officea i WeChata. Možete se kretati kroz sve najbolje rangirane aplikacije kako biste bili sigurni da ništa ne propuštate, osobito najčešće ili najnovije aplikacije dostupne u vašoj zemlji.

Korak 2.

Zatim, dok ste u AppGallery, potražite, a zatim preuzmite aplikaciju Gspace. To će vam automatski omogućiti pristup visoko ocijenjenim aplikacijama kao što su YouTube, Gmail, Instagram, Google Photos i Google Maps. Ako dodirnete aplikaciju koju želite, ona će se preuzeti putem Google Playa, također dostupnog putem Gspacea.

Korak 3.

U ovom trenutku trebali biste provjeriti imate li pojedinosti o Google računu pri ruci, tako da se možete prijaviti za pristup svom Google paketu aplikacija. One će biti preuzete na njihov Huawei pametni telefon putem Google Playa i automatski će se pojaviti u novoj aplikaciji Gspace. Imajte na umu da ovo nisu verzije preglednika, već autentične, potpuno opremljene aplikacije koje pružaju punu funkcionalnost.

Korak 4.

Kada preuzmete Googleove aplikacije putem Gspacea, one će prema zadanim postavkama biti unutar Gspace aplikacije, ali ih korisnici također mogu migrirati na početni zaslon. Pritiskom na ikonu aplikacije u Gspaceu, odabirom ‘kreiraj prečac’ i dodavanjem aplikacije na početni zaslon, dobit će trenutni pristup omiljenim aplikacijama kao što su YouTube ili Gmail, na primjer.

Za korisnike mobilnih telefona Huawei mogućnost korištenja Gspacea za preuzimanje Googleovih aplikacija dodatni je bonus povrh aplikacija koje su već dostupne putem AppGalleryja. Gspace je lak i jednostavan za korištenje, a potrebno je nekoliko klikova za preuzimanje aplikacija na početni zaslon, pružajući korisnicima mnogo izbora kada je u pitanju dostupnost aplikacija.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja