Međimurje Press
Showtime

Lille ocjenjivala najzgodnije reprezentativce: Najbolje prošli Kramarić i Livaja

U jeku Svjetskog nogometnog prvenstva Lidija Bačić Lille gostovala je u popularnoj emisiji ‘Dalibor Petko Show’ gdje je dobila zadatak izabrati najzgodnijeg hrvatskog reprezentativca.

‘Strastvena sam navijačica, sve me privlači u nogometu. To je sport koji je najlipši za gledat. Sve je grandiozno, veliki teren, strepiš za svakim golom, a i nogometaši su lipi’, rekla je pjevačica, koja je davala ocjene našim Vatrenima. Čistu desetku dobio je Marko Livaja. ‘Moram za našeg Hajdukovca’, rekla je Lille te iza njega odmah stavila Andreja Kramarića. ‘I on je lip, ali Hajduk je Hajduk’. Listu je nastavila sa Joškom Gvardiolom, Dejanom Lovrenom i Dominikom Livakovićem, kojima je podijelila devetke. Na posljednjim mjestima našli su se Josip Juranović i Domagoj Vida, no Lille se pravdala da ocjenjuje isključivo na temelju fotografija, i da neki nogometaši možda izgledaju bolje uživo.

Lidija je u emisiji otpjevala himnu ‘Lijepa naša domovino’, koju je kaže snimila zbog ljubavi prema domovini. ‘Znam himnu u slovo, u bilo koje doba dana ili noći, i ne može mi se dogoditi da pogriješim tekst. Pjevam odmalena, to je moj posao, i ne volim vidjeti kad pjevači imaju tekst ispred sebe’, izjavila je pjevačica, koja uskoro planira snimiti i videospot za hrvatsku himnu.

Dalibor Petko Show

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja