Međimurje Press
GlazbaShowtime

SCIFIDELITY ORCHESTRA U SHOW PROGRAMU 22. MEF-A

Scifidelity Orchestra osnovan je 2011. sa idejom skladanja i izvođenja originalne autorske glazbe, prvenstveno kao sredstvo izražavanja, ali i prijenosa pozitivne energije i razveseljavanja ljudi. Svoju karijeru počeli su na ulicama grada Zagreba, a u međuvremenu su nastupali na mnogim mjestima u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Italiji, Austriji i Njemačkoj, što na ulici, što u klubovima i na festivalima. 2017. došli su i do finala Supertalenta u Hrvatskoj.

Album prvijenac “Holiday Special” nominiran je za Porin 2020. Rado surađuju s mnogim umjetnicima na sceni, a aktualni sastav čine četiri brata Filip Horvat (alt trombon), Stjepan Horvat (kontrabas), Benjamin Horvat (banjo) Ruben Horvat (tenor trombon) te David Mesarić (rifljača / udaraljke).

Scifidelity Orchestra već dulje vrijeme nije strani pojam – iako ga mnogi još uvijek ne znaju izgovoriti. Odlična rasplesana energija i neuobičajen zvuk čine ovu nakupinu glazbenika pravom poslasticom za svačije uši. Od starinskog roots blues-a, preko dixie-swinga, pa sve do modernih obrada čine njihov glazbeno scenski nastup zanimljivim za svaku dob i najrazličitije žanroljupce.

Dečki će nastupiti u show programu 22. Međimurskog festivala “Ljubo Kuntarić” 14. lipnja u Atriju Starog grada i najavljuju odličan glazbeni štimung!

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja