Međimurje Press
Showtime

Počelo snimanje druge sezone serije Dnevnik velikog Perice

S velikim zadovoljstvom dijelimo s vama informaciju da je sa snimanjem počela druga sezona serije Dnevnik velikog Perice, koja je u prvoj sezoni prikazivanja na HRT-u bila najgledanija domaća serija u programu, a koju u drugoj sezoni producira Real grupa za HRT.

Autorsku ekipu predvodi redatelj Vinko Brešan, scenaristi su Vinko Brešan i Marko Hrenović, suradnici na scenariju Sandra Antolić, Renato Baretić i Nikolina Bogdanović, dok je Albino Uršić autor ideje i kreativni producent. Producent serije koja se snima za HRT je Krešimir-Renzo Prosoli, izvršni producent je Neven Malenica, a urednica serije na HRT-u je Zinka Kiseljak.

Glumačke uloge iz prve sezone nastavljaju Živko Anočić kao Perica Šafranek, Iva Babić kao Nada Šafranek, Mirjana Bohanec-Vidović kao Ana Šafranek, Csilla Barath BastaićDušan Bučan, Nikola Kojo, Ana Begić Tahiri, Goran Navojec, Pjer Meničanin, Hana Hegedušić, dok ćemo u ulozi menadžera Eddyja Fullera gledati Radu Šerbedžiju, koji se ovom ulogom nakon dosta vremena vraća na domaće male ekrane.

 

Foto: Tomislav Krišto/Cropix

Dijana Karabašić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja