medjimurjepress@gmail.com

Susreti koji raduju!

Generacija učenika Osnovne škole Podturen koja je napustila školske klupe 1986. godine, okupila se proteklog vikenda (15. kolovoza 2020. godine) na druženju kako bi se prisjetili učeničkih zgoda i nezgoda.

Bila su to vremena u kojima su postojala čak dva razredna odjeljenja u OŠ Podturen, a učenici su dolazili i iz okolnih mjesta Sivice, Celina i Novakovca. Na druženje se nažalost nisu se svi mogli odazvati, a okupljeni su se lijepo družili uz pjesmu i ples u restoranu „Cobra“ u Podturnu, uz obećanje da će se ponovo vidjeti već iduće godine.

Domaćin restorana Vlado Sokač pripremio je ukusnu hranu, roštilj i pogače. Na jedan dan su zaboravili brige, probleme i obaveze. Ovom prigodom poručuju onima koji su propustili 34. godišnjicu da se odazovu iduću godinu kako bi barem na tren doživjeli školski ugođaj i sjećanje na đačke dane. Kako bi im ostala lijepa uspomena s razrednicom Davorkom Gregorić fotografirao ih je Foto studio Cerovec iz Murskog Središća.ž

Razrednica odjeljenja Područne škole Sivica, učiteljica Terezija Gyofi, nije mogla nazočiti susretu no uputila je dirljive riječi zahvale. Iako je u osamdesetim godinama sjeća se svakog učenika poimenice. „Želimo joj još puno zdravlja i veselja“ – poručili su učenici te će joj uputiti čestitku u lipnju kada će proslaviti okrugli rođendan.

Ovaj susret generacije nakon toliko godina je događaj koji se željno očekuje i zauvijek pamti. Bila je to generacija 1985/1986.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.
  1. Schnitzer zeljka Reply

    Susreti koij raduju

Leave a Reply

*