Međimurje Press
Sport+

3. ML Sjever: Međimurje Wild Boarsi učvrstili 1. mjesto pobjedom protiv D. Kraljevca!

Veteranska momčad KK Međimurje Čakovec koja igra pod nazivom Međimurje Wild Boars sve je bliže osvajanju prvog mjesta za ulazak u Final Four 3. ML Sjever, koji će se prema informacijama iz Košarkaškog saveza Međimurske županije odigrati u petak i subotu 8. i 9. travnja u sportskoj dvorani u Strahonincu.

Prvo mjesto veterani KK Međimurje učvrstili su 18. prvenstvenom pobjedom, koja je stigla u derbiju protiv Donjeg Kraljevca koji je u subotu odigran u dvorani I. OŠ Čakovec. Nije bilo dileme oko pobjednika i Wild Boarsi slavili su uvjerljivo 83-57. Nakon ove pobjede naši veterani u Final Four gotovo sigurno ulaze s prvog mjesta (zadnje kolo donosi gostovanje u Murskom Središću) i u polufinalu završnog turnira igrati će protiv varaždinskog Varteksa.

Čakovec-Globetka koja je u derbiju 19. kolu savladala na gostovanju Donji Kraljevec 101-87, sada je u 21. kolu dobila Rudar 95-70. Nakon dva poraza sa čakovečkim klubovima, Donji Kraljevec je i dalje drugi zbog bolje koš razlike od Globetke koja je treća na tablici, ali u međusobnim susretima čakovečki sastav ima bolji skor. Međutim, drugi i treći sastav lige igraju međusobno u polufinalu Final Foura, tako da nema previše veze s koje se pozicije kreće u završno doigravanje.

Varteks je četvrto mjesto i nastup na Final Four-u osigurao domaćom pobjedom nad Kotoribom.

Foto: KS MŽ – detalj s derbija Međimurje WB – Donji Kraljevec

KK Međimurje Čakovec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja