Međimurje Press
Sport+

Čak pet članova kluba iz Čakovca/Male Subotice na Europskom prvenstvu u Pragu!

Stigla je nova potvrda kvalitete rada u Karate klubu Globus

Naime, čak pet članova kluba iz Čakovca/Male Subotice nastupat će na predstojećem Europskom Prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore koje će od 17. do 19. lipnja biti održano u Pragu. Čast da brane boje Hrvatske imat će: Aida Trstenjak, Sven Strahija, Josip Slukić, Nikola i Kristian Topličanec.

Svoje mjesto u reprezentaciji naši Međimurci osigurali su odličnim rezultatima na Prvenstvu Hrvatske i na izbornom turniru za EP. Aida, Nikola i Josip su ovogodišnji prvaci Hrvatske, Sven i Kristian viceprvaci, a svoje nastupe su potvrdili i prvim mjestima na izbornom turniru u Zagrebu.

„Iza svih njih je odlična godina s vrhunskim rezultatima te je plasman u izabranu nacionalnu vrstu logičan slijed. Riječ je o još jednom dokazu kako se marljivim radom može puno toga postići. Stvarno su naporno radili i zaslužili su biti među elitom, ali pohvale trebaju ići i svima koji nas podržavaju – od roditelja, pokrovitelja, sponzora do sportskih zajednica, Grada Čakovca i Međimurske županije“ izjavio je trener Dejan Slukić dodavši kako je poziv u repku priznanje i trenerima. „Stvorila se jedna jako pozitivna klima unutar kluba i sada možemo biti još bolji i postizati još veće rezultate“ rekao je i nastavio kako je riječ i o velikom priznanju za cijelo Međimurje jer najmanja županija ima velike sportske rezultate.

Petorka je prošli tjedan odradila završne pripreme reprezentacije u Svetom Martinu i Daruvarskim toplicama. Put Češke i Europskog prvenstva krenut će u srijedu, a najavljeno je kako će biti riječ o možda i najjačem takvom natjecanju jer će na njemu nastupiti  čak 1.064 natjecatelja iz 48 europskih država.

Aida Trstenjak – kadetkinje -47kg

Sven Strahija – kadeti -70kg

Nikola Topličanec – juniori -55kg

Josip Slukić – juniori -68kg

Kristian Topličanec – ml.seniori -60kg

Tomica Jakopec, dipl. novinar

tajnik ZSU Čakovca

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja