Međimurje Press
Sport+

Novogodišnja utrka 2022. u Varaždinu – rezultati!

Tradicionalno, već po 43. put sa startom točno u ponoć startala je 43. Novogodišnja utrka, prvi sportski događaj u Hrvatskoj u novoj godini. U utrci na 4,6 km nastupilo je 300 trkačica i trkača iz pet zemalja, a pobjednik utrke bio je Ante Živković (AK Dubrovnik ) s rezultatom 14:35 dok je u ženskoj konkurenciji slavila njegova klupska kolegica Tea Faber u vremenu 15:45.

Marko Martinčić 3.

Photo by: ZSUGV

Drugo mjesto kod muškaraca je osvojio Matija Avirović (TK Sisak) u vremenu 15:36 dok se na 3. mjesto otrčavši odličnu utrku plasirao naš sve bolji Marko Martinčić u vremenu15:37. Bravo i velika čestitka našem Marku na odličnoj utrci i novom pobjedničkom postolju.

Simona Jambrošić odlična 2.

43. Novogodišnja utrka 2022 Varaždin
Photo by: ZSUGV

U ženskoj konkurenciji naša najbolja trkačica Simona Jambrošić također je otrčala odličnu utrku i s vremenom 16:17 osvojila 2. mjesto ispred Petre Katanec iz AK Dinamo-Zrinjevac na 3. mjestu koja je zadanu dionicu istrčala za17:33. Također velika čestitka našoj Simoni na odličnoj utrci i novom pobjedničkom postolju. Bravo Simona!

Čak 50-ak članova AK Varaždin na Novogodišnjoj utrci

Kao posebna značajka ove utrke zaista je potrebno spomenuti nastup čak 50-ak naših članova što u konačnici ispada oko 16% od svih koji su uspješno završili ovu jedinstvenu utrku.

AK Varaždin

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja