Međimurje Press
Sport+

Odbojka na pijesku!

Par Antonio Juras/Tomislav Mišlov obranili su titulu prošlogodišnjih prvaka u muškoj konkurenciji turnira u odbojci na pijesku Čakovec Open, a kod žena do pobjede su stigle Iva Bulović/Ema Frančić.

Izdanje tradicionalnog turnira za 2022. bilo je održano u subotu 11. lipnja na terenima kod Gradskih bazena Marija Ružić Čakovec. U muškoj konkurenciji prijavljeno je bilo 8, a u ženskoj 10 ekipa.

„Još jednom smo pokazali kako možemo organizirati ovakvo natjecanje na visokoj razini. Svi sudionici kazali su kako im je u Čakovcu uvijek lijepo, da se ih potrudimo dobro ugostiti i zato redovito dolaze natrag. Po prvi put je i kulisa turnira bila malo promijenjena jer su nedavno otvoreni vanjski bazeni što je još malo dodalo atraktivnosti cijele naše priče“ ispričao je predsjednik Kluba odbojke na pijesku Ivan Vabec.

Govoreći o tome kako je mala, ali jako vrijedna ekipa iz KOP Čakovec uspjela organizirati turnir, kazao je da bez podrške grada Čakovec, gradske sportske zajednice i EKOM-a to ne bi bilo moguće. „Na kraju dana su se svi dobro zabavili i to je najvažnije. Na našem turniru nikad ne nedostaje dobrih vibracija, pozitivnih emocija, ali ni odličnih dvoboja i vrhunskih poena. Svi koji dođu bilo kao sudionici, bilo kao gledatelji odlaze kući zadovoljni. To nam je potvrda da ono što radimo je dobro“ izjavio je.

U sklopu turnira odigran je revijalni dvoboj između međimurskih sportskih novinara i ekipe domaćina. Čakovec Open je bila dobra organizacija provjera za predstojeću nedjelju kada naš klub i tereni kod gradskih bazena ugošćuju završnicu Kupa Hrvatske. KOP Čakovec će nastupati sa ženskom ekipom.

Tomica Jakopec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja