Međimurje Press
Sport+

Za 7 dana hakl ludilo u Nedelišću

Četvrto izdanje Malonogometnog hakla održat će se 24. i 25. lipnja u na SRC-u Trate u Nedelišću pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće i Nogometnog kluba Nedelišće.

Dosadašnji rekord od 45 ekipa na malonogometnom haklu bit će srušen. Za četvrto izdanje vlada veliki interes, a do sada je službenu prijavu napravilo 40 ekipa.

Za četvrto izdanje pripremili su jako puno toga. Na travnjaku će se igrati turnir, a organizirat će i natjecanje u žongliranju za djecu i roditelje koje će biti potpuno besplatno uz vrijedne nagrade. Također, u suradnji sa sponzorima imat će nagradnu igru s vrlo vrijednim nagradama.

A ove godine imaju nešto što u prethodna tri izdanja nisu imali. Terme Sveti Martin prepoznali su njihov rad te su ove godine odlučili svakom natjecatelju pokloniti dnevnu ulaznicu koja vrijedi do rujna.

Također, dobili su i prijatelje turnira. S ponosom možemo objaviti kako su naši ambasadori Daniel Štefulj (GNK Dinamo), Zoran Lesjak (ZTE), Lovro Zvonarek (FC Bayern), Ivan Dominić (HNK Hajduk Split, KUPS) i Dario Vizinger (Jahn Regensburg), a svaki od njih donijet će poklone iz svojih klubova.

Kategorijama u kojima primamo prijave:

2008. i mlađi – nedjelja prijepodne

2010. i mlađi – nedjelja poslijepodne

2012. i mlađi – subota prijepodne

2014. i mlađi – subota poslijepodne

2016. i mlađi – nedjelja prijepodne

Kotizacija i nagrade

U kotizaciju od 7€ po igraču uključeno je toplo jelo, osvježavajuće piće, vrijedna nagrade, puno utakmica, velikih osmijeha, novih prijateljstva…Također, svaka ekipa imat će minimalno 6 utakmica. Turnir se igra na male golove (1m) na terenu veličine 20x12m.

Nakon grupne faze igra se turnir završnice, ali i utješni turnir kako bi svaki natjecatelj odigrao optimalan broj minuta. Maksimalan broj igrača po ekipi je 6.

Prijave su se zahuktale, a one raju sve do 20. lipnja. Prijave se vrše na broj mobitela 099 440 2093 preko Viber ili Wapp poruke. Također, za sve detalje možete se javiti i pozivom na navedeni broj.

Nikola Lukman

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja